Egy évet követően visszatért korábbi együtteséhez a Milan csapatkapitánya, Leonardo Bonucci.

Bonucci 2017 nyarán érkezett a piros-feketékhez mintegy 42 millió euróért, amellyel Rui Costával holtversenyben a klub történetének legdrágább igazolása lett. Az olasz válogatott hátvéd megkapta a csapatkapitányi karszalagot és kulcsember volt a csapatban. Bonucci egy szezon alatt 51 alkalommal viselte a piros-fekete mezt. Mint arról beszámoltunk, a Milan hivatalosan is bejelentette Gonzalo Higuaín és Mattia Caldara érkezését a Juventus együttesétől. A megállapodás részeként Bonucci és Caldara klubot cserélt 35-35 millió euró értékben.

Bonucci magyar idő szerint szerda este elhagyta a Milan amerikai edzőtáborát, elköszönt a csapattársaitól és Olaszország felé vette az irányt. Csütörtökön részt vett Torinóban az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta szerződését.

A 31 éves Európa-bajnoki ezüstérmes védő 2023. június 30-ig írt alá régi-új együttesénél.

[adrotate banner=”32″]

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Milyen hangulatos lesz a Milan- Juve vagy Juve- Milan. Mindenki őt fütyüli majd. És valaki szerint Montolivo volt a legrosszabb kapitány…

 2. Ez az ember soha nem érkezett meg Milanelloba! Fejben, szívben is ottmaradt a sitteseknél! Elképzelem, ahogy minden Milan kapitányként lejátszott meccs után zokogva összeomlik a zuhany alatt, próbálja magáról lemosni a szennyet, mint akit megerőszakoltak! 😀

 3. Szerintem mindenkinek jó ez így !
  Bonucci se hasonul meg, és helyette kaptunk egy igazi tehetséget Caldara személyében. Leonardo nagyon jó üzletet csinált !
  Szóval én nem szidnám őt, visszatért az eltévelyedett gyerek az édesanyjához. Szerintem ezért nem kell őt froclizni. Én csak azt az irtózatos összeget sajnálom érte ,amit kifizetett a Kínai..
  Forza Milan ! Várom a folytatást

 4. Èn nem bántom mert tagadhatatlanul javulást hozott a vèdelembe, olyat amilyen règ nem volt. Most hazatèrt de ez már a múlt.

 5. És legalább Romagnoli is elleshetett tőle 1-2 trükköt ez alatt az 1 év alatt amit mellette töltött szóval mindenképp pozitívan kell tekintenünk a dolgot.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet