Nikola Kalinic az Atletico Madridban folytathatja, miközben Simone Zaza szerződtetésén dolgozik a Milan.

Mint arról tegnap beszámoltunk, az Atletico érdeklődik Kalinic iránt. A legújabb fejlemények szerint jól haladnak a tárgyalások és egyre közelebb a megegyezés. A Gazzetta szerint a horvát csatár kölcsönben távozhat egy vásárlási opcióval – amely bizonyos meccsszám elérése esetén kötelező érvényűvé válik.

Kalinic pótlására a Valencia csatára, Simone Zaza érkezhet – írja a La Gazzetta dello Sport. Állítólag a játékossal már sikerült megállapodni a személyes feltételekben, így 4 évre szóló szerződést írhat alá és évi 2,5 millió eurót kereshet. A Valencia készen áll megválni Zazától. Az átigazolási formula vélhetően kölcsön plusz 20 millió eurós kötelező vásárlási jog lesz.A 27 éves olasz csatár az előző szezont a Valenciában töltötte és 33 bajnoki meccsen 13 alkalommal volt eredményes. Zaza azt megelőzően a Sassuolóban és a Juventusban is játszott, a Serie A-ban 88 meccsen összesen 25 gólt szerzett.

[adrotate banner=”32″]

23 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Vagyis az Atletico megkapja egy évre kölcsönbe, és nem fogja vele lejátszatni a szerződésben előírt meccsszámot, és visszakapjuk.
  Ha jól rémlik, hasonló történt Baccaval a Villarealban, de legalábbis a 15,5 milliót büdös volt nekik kifizetni.
  Zaza egy fokkal talán jobb, de vele sem vagyunk kinn a gödörből. Remélem érkezik egy igazán használható befejező….

 2. Ha Kalinic helyett jön, 3. számú éknek,akkor elfogadható. Ha,ennyi a csatárerősítés a nyárra,akkor tré.

  • Ezt én is így gondolom…ha ő a giga sztár csatárunk akkor b…meg..ha alinic helyére jön akkor rosszabb nem lehet 🙂

 3. Nem is értem… 20 millió rá? Azt a pénzt rakjuk be inkább a perselybe, fordítsuk Immobilére, Zaza kalibert találunk a Primaverában is, inkább onnan!

 4. Szerintem jobb lesz, mint Kalinic. Egy rutinosabb csatár a két fiatal mellé. Persze, ha azt nézem hogyan erősít a juve, a Nápoly akár az inter is akkor…..

 5. Zaza különben annyira nem rossz. Sokan azért a bizonyos 11-esért haragszanak rá.
  Lehet beválik a MILAN-ban. Lehet nem. De Kalinic-ot leváltani Zaza-ra már előrelépés, mégha csak kicsi is.

  De egy klasszis csatárnak jönnie kell. Ezt most nem lehet elbagatelizálni.

 6. Nem igazán értem mit vagytok így kiakadva. A csapat költségvetése tavaly is mínuszos volt. A tulaj 32 millát is alig tud kifizetni. Pénz nélkül sztár igazolás nem lesz. Ez van sajnos.

 7. Ez a zaza nem is tud semmit.
  Inkább ennyi erővel Braziliából egy aránylag fiatal, gyors, technikás csatárt hozzanak 10 milláért.Nem ezeket a játékosokat akik egyszerűen nevetségesek.Na és még nagy az igényük és sokba is kerülnek…

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet