Nikola Kalinic az Atletico Madridban folytathatja, miközben Simone Zaza szerződtetésén dolgozik a Milan.

Mint arról tegnap beszámoltunk, az Atletico érdeklődik Kalinic iránt. A legújabb fejlemények szerint jól haladnak a tárgyalások és egyre közelebb a megegyezés. A Gazzetta szerint a horvát csatár kölcsönben távozhat egy vásárlási opcióval – amely bizonyos meccsszám elérése esetén kötelező érvényűvé válik.

Kalinic pótlására a Valencia csatára, Simone Zaza érkezhet – írja a La Gazzetta dello Sport. Állítólag a játékossal már sikerült megállapodni a személyes feltételekben, így 4 évre szóló szerződést írhat alá és évi 2,5 millió eurót kereshet. A Valencia készen áll megválni Zazától. Az átigazolási formula vélhetően kölcsön plusz 20 millió eurós kötelező vásárlási jog lesz.

A 27 éves olasz csatár az előző szezont a Valenciában töltötte és 33 bajnoki meccsen 13 alkalommal volt eredményes. Zaza azt megelőzően a Sassuolóban és a Juventusban is játszott, a Serie A-ban 88 meccsen összesen 25 gólt szerzett.

[adrotate banner=”32″]

23 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Vagyis az Atletico megkapja egy évre kölcsönbe, és nem fogja vele lejátszatni a szerződésben előírt meccsszámot, és visszakapjuk.
  Ha jól rémlik, hasonló történt Baccaval a Villarealban, de legalábbis a 15,5 milliót büdös volt nekik kifizetni.
  Zaza egy fokkal talán jobb, de vele sem vagyunk kinn a gödörből. Remélem érkezik egy igazán használható befejező….

 2. Zaza különben annyira nem rossz. Sokan azért a bizonyos 11-esért haragszanak rá.
  Lehet beválik a MILAN-ban. Lehet nem. De Kalinic-ot leváltani Zaza-ra már előrelépés, mégha csak kicsi is.

  De egy klasszis csatárnak jönnie kell. Ezt most nem lehet elbagatelizálni.

 3. Ez a zaza nem is tud semmit.
  Inkább ennyi erővel Braziliából egy aránylag fiatal, gyors, technikás csatárt hozzanak 10 milláért.Nem ezeket a játékosokat akik egyszerűen nevetségesek.Na és még nagy az igényük és sokba is kerülnek…