Olasz sajtóértesülés szerint az Inter kapcsolatba lépett Suso ügynökével, Alessandro Luccival.

Úgy tűnik, hogy a kék-feketék nem tettek le végleg Susóról, aki egy évvel ezelőtt már visszautasította a megkeresésüket arra hivatkozva, hogy nem áll szándékában elhagyni a Milant.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia átigazolási guruja arról számolt be, hogy az Inter újra érdeklődik a 23 éves támadó iránt. Erről a játékos ügynöke, Alessandro Lucci már tájékoztatta a Milan vezetőségét. Lucci – aki többek között Leonardo Bonucci, Alessandro Florenzi, Juan Cuadrado és Matias Vecino képviselője is – a napokban Piero Ausilióval, a Nerazzurri sportigazgatójával tárgyalt és állítólag felmerült Suso esetleges klubváltásának lehetősége.

Di Marzio szerint eddig nem érkezett hivatalos ajánlat az Intertől, viszont a spanyol játékos szerződésében szereplő körülbelül 40 millió eurós kivásárlási záradék csak külföldi klubokra érvényes. A városi rivális a vételár mellett készen áll felajánlani Antonio Candreva játékjogát.

A Sky szerint Suso távozása esetén a Milan figyelme José Callejón felé fordulhat, akinek szintén szerepel egy záradék a szerződésében. Di Marzio úgy tudja, hogy a Rossoneri lefoglalta a 30 éves spanyol támadót, aki 12 gólig és 17 gólpasszig jutott a szezonban.

Eközben a PremiumSport arról ír, hogy kisebb nézeteltérés alakult ki Lucci és a Milan vezetősége között, amiért az ügynök felajánlotta Susót a riválisnak. Állítólag Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója dühösen azt vágta az olasz játékosügynök fejéhez, hogy Brozovic, Perisic és Icardi játékjogáért cserébe hajlandóak belemenni az üzletbe.

10 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Nem latm ertelmet egy 23 èves jatekost elcserèlni egy 30 èves hasonló kvalitású játèkosra. Merèsz ötlet akár ki is találta ki az ügynök vagy az Inter.

    Ha meg mindenáron el akarna menni akkor adjanak pènzt, váltsunk formációt ès fektessèk be vègre egy fasza kp vagy csatárba. Aztán Calhanak sem kellene bohôckodni a szèlen.

  2. Szerintem nem lenne túl helyes döntés elszórakozni a legjobbjainkat, főleg nem odaadni a merdának. Candreva? Na ne vicceljünk már. Tudom, divat lett szidni Susot, de gondolkozzunk egy kicsit reálisan. Fizessenek érte 50 milliót azt vihetik, de ne bohóckodjanak.

    Az utolsó két hónap borzasztóan sikerült Susónak, de összességében nem volt rossz a szezonja. Azokat a gólokat és gólpasszokat nem a szél hordta össze, ráadásul elég fontosak voltak.

  3. Susoért pénzt kéne kérni… nehogy már az Interrel cserélgessünk… fizessék ki rendesen, ha akarják!
    A Transfermarkt 35 millió €-ra teszi az árát, azt megtoldjuk egy tizessel és kész is. 45 millió € szerintem nem lenne rossz.