Thiago Silva, a Paris Saint-Germain brazil védője nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy egy napon visszatérjen korábbi csapatához, a Milanhoz.

A brazil válogatott hátvéd három szezont töltött Milánóban, majd 2012 nyarán mintegy 42 millió euróért Franciaországba szerződött. Silva összesen 119 tétmérkőzésen viselte a piros-fekete mezt.

“A Milan a szívemben van és örökre ott marad. Nagy szurkolója vagyok a csapatnak és folyamatosan figyelemmel követem a történéseket. Az olasz és az európai labdarúgásnak is szüksége van az igazi Milanra. Sajnos hosszúnak tűnik az út, de felmerülhet néhány probléma, amikor ilyen sok változás megy végbe. Ez sohasem könnyű a játékosoknak, a klub menedzsmentnek, de legfőképpen az edzőnek sem.” – mondta Thiago Silva a La Gazzetta dello Sportnak.

“Gattuso a tökéletes személy ebben a pillanatban. Ő ugyanaz a Gattuso, mint aki volt. Könyörtelen, kemény és soha nem adja fel. Nagyszerű munkát végez és ő jelenti a pluszt. Scudetto? Továbbra is a Juventus a legerősebb. A Milannak még mindig hiányzik valami, legalább két nagyszerű játékos.”

Thiago Silvát az Olaszországba való visszatérés lehetőségéről is kérdezték.

“Soha nem könnyű a jövőről beszélni, de a futballban soha nem mondhatod, hogy soha. Bármi lehetséges. Hogy mondhatnék nemet a Milannak? Egy olyan csapatnak, amelyet örökre a szívembe zártam. Csodálatos dolog lenne visszatérni a Milanba és talán ott befejezni a pályafutásomat.” – tette hozzá a 33 éves védő.

7 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Már nem ő rá van szüksègünk hanem arra a legalább 2 nagyszerű játèkosra akiről beszèlt.

    Titkon abban bízok ez a van pènz, nincs pènz huza-vona arra volt jó, hogy nem nèznek minket pènzeszsáknak ès reális áron tudjuk megszerezni azt a 2 nagyszerű játèkost.

  2. Végzetes hiba volt az elengedése, ahogy Kakáé is. Ez van, tovább kell lépni. Még egy ok, amiért jobban kellene értékelni a vezetőség törekvéseit, miszerint a csapat legjobbjainak megtartása a cél, Donnarummától kezdve Susón át egészen Romagnoliig.