Mino Raiola játékosügynök szerint fontos tisztelni a szurkolókat és elmondása szerint Gianluigi Donnarumma akár nagyon hosszú ideig is maradhat a Milan játékosa.

Donnarumma 16 esztendősen mutatkozott be a piros-feketék felnőtt csapatában és azóta kulcsember a csapatban. Tavaly nyáron nagy cirkusz alakult ki a szerződéshosszabbítása körül, de végül aláírt 2021-ig és a klub jelentősen megemelte a fizetését.

Az olasz válogatott hálóőr a május 9-i Juventus elleni kupadöntőben két alkalommal is hibázott, amelynek eredményeképpen a csapat csúfos 4-0-s vereséget szenvedett. Ezt követően folyamatosan jelentek meg pletykák a nyári távozásával kapcsolatban. Massimiliano Mirabelli, a klub sportigazgatója határozottan kijelentette, hogy nem áll szándékukban megválni Donnarummától, emellett a játékos sem kérte átigazolását.

Mino Raiola, a játékos ügynöke ma meglehetősen furcsa nyilatkozatot tett.

“Fontos tisztelni a szurkolókat, különösen az intelligens drukkereket. Donnarumma egy életre maradhat a Milanban. Ez az, amit mindig kértek. Irónia? Nem. Valószínűleg hamarabb fogjuk látni a kínaiak távozását, mint az övét.” – mondta Raiola.

A legújabb pletykák arról szóltak, hogy a Liverpool tűnhet a legkomolyabb érdeklődőnek Donnarumma iránt, miután a Paris Saint-Germain letett a megszerzéséről. Az angol együttes maximum 40-45 millió eurót hajlandó kifizetni, azonban a Milan mintegy 70 millió euróra becsüli a 19 esztendős kapus értékét.

17 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Kár lenne érte, ha megszerzi a kellő rutint a milánói Buffon lehet belőle, főleg hogy épp elég probléma a csatár sor, legalább a kapusposzton jók vagyunk nagyon ügyes gyerek, látható máshol is előfordul döntőben nagy nyomás alatt óriási hiba pl.: Karius !

 2. Persze itt marad…mert nem tudja eladni 70 misiért…lássuk be ezen nincs is min csodálkozni,mert nem ér annyit D…..

  Maradjon a csapat jól jár vele…viszont korántsem vagyok benne biztos,hogy ő lesz az első számú kapus….Reina kemény ellenfél lesz neki…..

 3. Ugyan… Amit pufifánk mond, annak a reciprokát kell venni! Szóval, szerintem már megvan az egyezség valakivel, és most még kavarni akar egyet Mirabelliéknek,hogy az jöjjön le,hogy nem is ő,meg a játékos akarta ezt,hanem Mirabelliék akartak pénzt csinálni belőle.

 4. Na mi van valaki fogást talált rajtad dagadt?! 🙂 Mindegy mit mond ez a szaralak, teljesen hiteltelen már. Amig lehet itt kell tartani D-t hátha egyszer lesz elèg bátorsága kibaszni az ügynökèt. Reina meg szèpen átveszi Storari helyèt a padon oszt csók.

 5. Ugyan, ugyan. Amit ő mond, az pipafüst.
  Elejétől kezdve problémázik az új tulaj miatt. Mert, hogy nem beszélhetett vele stb.
  Pedig hát neki nem lehet panasza a Kínai-ra, mert tavaly busásan megfizették Donnarumma-t.
  Ami történt, az annyi, hogy A PSG, Real, Man Utd – ergo a nagy ágyúk, mind találtak másik alternatívát, így már nem tartanak igényt Donna-ra.
  Akik képben vannak, az a Liverpool és tegnap a Tottenham is bejelentkezett.
  Mindkét csapatnak kell kapus, de 70 milliót, amit Fassone-ék kérnek nem hajlandóak kifizetni, illetve nem készek 6 milliós évi fizetést biztosítani egy 19 éves kapusnak.
  (amivel én is egyetértek)

  Állítólag Fassone-vel tárgyalt, hogy kedvezőbb áron el tudja vinni a kapust Liverpool-ba. Természetesen Fassone nem engedett neki.

  Ami pletyka még napvilágot látott pár nappal ezelőtt, hogy Donnarumma megszólította az ügynökét, hogy ne ajánlgassa senkinek, mert maradni akar a MILAN-ban.

  Örülök neki, ha marad bár így nem lesz elég lovetta egy szuper csatárra.
  Sebaj.

 6. Tudom nem valószínű elmélet, de azért leírom:

  Volt cikk arról, hogy Donna maradni akar és szeretné, ha a szurkolókkal ismét jó kapcsolata lehetne. Tehát megmondta a dagadtnak, hogy mostmár kussoljon, mert ő maradni fog szóval ne keverje a szart neki.

  Valószínűtlennek tartom, de ebben reménykedem.