Cutrone szerint nehéz lesz nyerni, de nem félnek

2

Szombat este a Milan a Juventus otthonába látogat az olasz bajnokságban. A csapat házi gólkirálya, a mindössze 20 esztendős Patrick Cutrone fogadalmakat tett a meccs előtt.

Cutrone az utóbbi időben a rangadókon is remekül teljesít, hiszen a bajnokságban fontos gólt szerzett a Lazio és a Roma ellen is, valamint decemberben az ő találatával búcsúztatta a Milan a rivális Intert az Olasz kupában.

A fiatal saját nevelésű olasz csatár a La Stampának nyilatkozott.“Sok ajánlat érkezett tavaly nyáron, de ezek a dolgok az ügynökömet és a klubot érintik. Csak arra koncentráltam, hogy fejlődjek és nehéz helyzetbe hozzam az edzőt a kezdőcsapat összeállításakor. Sohasem vagyok elégedett. Nyolc éves korom óta vagyok a Milan játékosa és Luigi Rampoldi játékosmegfigyelő, aki a klubhoz hozott azt mondta nekem, hogy dolgozzak nagyon keményen és váljak valakivé. Nagyon sok áldozatot kellett hozni. Iskola után felültem a buszra, ettem egy szendvicset és mentem edzésre, majd este nyolcra értem haza. Tavaly nyáron az édesapám azt akarta, hogy végezzem el a középiskolát és az én célom is ez volt. Az apám a hivatkozási pont számomra, a 63-as mezszámom is az ő születési évére utal. Az édesanyámmal közösen mindent megadtak nekem. Apám az első mérkőzéseim egyike után gratulált, de azt mondta, hogy valami még hiányzik és keményebbnek kell lennem. Úgy gondolom, hogy a góloktól eltekintve a szurkolók nagyra értékelik a harciasságomat.”

“Bajnokok Ligája? Ez a célunk és hiszünk benne. Holnap először teszem be a lábamat a Juventus stadionjába. Eddig csak utánpótlás sznten játszottam a Juve ellen. A körzeti bajnokságban kiállították a kapusunkat, így felajánlottam, hogy beállok a kapuba. Mindig is élveztem új helyeken kipróbálni magam.”

Amióta a Juventus az új stadionjában játssza hazai mérkőzéseit, azóta a Milan még nem tudott győzni ott.

“Mindig kikaptunk az otthonukban? Tudom, de most egy igazi csapat vagyunk és nem félünk. Nehéz lesz legyőzni a Juventust, de sohasem tudhatod. Győzni akarunk és talán csak néhány lehetőségünk lesz, de azon leszünk, hogy azokat kihasználjuk. Mi lesz, ha betalálok? Ünneplésből tízszer körbefutom a pályát. Amennyiben bejutunk a Bajnokok Ligájába, akkor leborotválom a hajamat.”

“Bonucci? Ő a kapitányunk és nyugalmat kell sugároznia a többieknek. Buffon? Szereztem ellene gólt a válogatott edzésen, álom lenne holnap megismételni.”

“Milan egy életre? Gyönyörű lenne. Következő álmom? A negyedik hely elérése, amely BL-indulást jelent illetve az Olasz kupa megnyerése. Barátnő? Nem sietek, majd lesz. Csak óvatosnak kell lennem, hogy miattam legyen velem és ne azért, amit csinálok.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”32″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. A mai világban ritka mint a szimpatikus inter drukker ha egy ilyen fiatal játékos klub hűségről beszél.Nagyon szimpatikus a hozzá állása és Gattuso biztos, hogy kihozza belőle a legtöbbet . Remélem,hogy nagyon sok boldog percet fog még okozni nekünk. FORZA MILAN!!!!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet