Elhunyt Astori, elmaradnak a vasárnapi meccsek

16

Tragikus hirtelenséggel elhunyt a Fiorentina csapatkapitánya, Davide Astori. Az Olasz Labdarúgó Szövetség döntése értelmében a 27. forduló összes mai mérkőzését elhalasztották, beleértve a Milan-Inter derbit is.

Astori, aki a védőként szerepelt a csapatban, januárban volt 31 éves. Az udinei beszámolók alapján Astori vasárnap reggel nem ébredt fel, álmában érte a halál. Az első találgatások szerint a játékos halálát hirtelen szívmegállás okozhatta. A Fiorentina a hivatalos honlapján megrendülten jelentette be csapatkapitányuk tragikus halálát, egyben arra kértek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát.

A gyászhír után nem sokkal, délután fél 1-től rendezték volna a Genoa–Cagliari összecsapást, a történtekről értesülve a játékosok könnyeikkel küszködve hagyták el a pályát, és elhalasztották a találkozót. Az Olasz Szövetség döntése alapján a gyász miatt egyetlen vasárnapi mérkőzést sem rendeznek meg az olasz bajnokság 27. fordulójából. Összesen hat mérkőzést halasztottak el, többek között a legjobban várt Milan-Inter rangadót is.Astori 2001 és 2006 között a Milan utánpótlásában nőtt fel. 2008-ban a Cagliarihoz szerződött, majd megfordult a Romában is, mielőtt csatlakozott a Fiorentinához. Az olasz védő 31 éves volt, a válogatottban 14 alkalommal lépett pályára.

Nyugodjék békében!

[adrotate banner=”32″]

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nyugodjon békében, titkon szerettem volna ha nyáron visszahozzák első számú cserének saját nevelésként tökéletes lett volna. Kár hogy az élet máshogy választott.

 2. Isten nyugosztalja Davide Astorit. Felfoghatatlan számomra, hogy eltávozott az élők sorából oly fiatalon!

  Részvétem a hozzátartozóknak!
  Nyugodjon békében!

 3. Részvétem…és…sportolóként,emberként ez felfogatatlan,elfogadhatatlan….ez borzasztó !
  Helyes volt a szövetség gyors döntése !!!

  Nyugodj békében Davide Astori,már az égi pályán lévő tarsakkal focázol !

  🙁 🙁 🙁

 4. Egy igazi kapitány volt! Felfoghatatlan és egyben tragikus. Remélem még szigorúbban ellenőrzik a táplálék kiegészítőket, meg a többi szart.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet