Kalinic iránt Németországból érdeklődnek?

20

Állítólag a német élvonalban szereplő Eintracht Frankfurt élénken érdeklődik Nikola Kalinic iránt.

A 30 éves horvát válogatott csatár a nyáron csatlakozott a Milanhoz, miután a klub 5 millió euróért kölcsönvette egy szezonra és a szerződésében egy kötelező vásárlási záradék szerepel. A megegyezés értelmében a Milannak további 20 millió eurót kell utalnia a Fiorentinának ezen a nyáron. Kalinic eddig 25 tétmeccsen kapott lehetőséget a szezonban, a mérlege 4 gól és 5 gólpassz. A Calciomercato.com átigazolásokkal foglalkozó internetes oldal szerint a Frankfurt érdeklődést mutat a horvát játékos iránt.

A német együttes jelenleg a harmadik helyen áll a Bundesligában a Bayern München és a Dortmund mögött.Ha hinni lehet a híreknek, akkor a Milan megfelelő ajánlat esetén nem feltétlen gördítene akadályt Kalinic távozása elé, viszont mindenképpen nyereséggel szeretne túladni rajta és körülbelül 35 millió eurót kér a játékjogáért.

[adrotate banner=”32″]

20 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Még ha érne is annyit akkor sem adna egy Frankfurt ennyi pénzt egy játékosért, de sajnos Kalinic még annyit sem ér mint amennyit hajlandóak lennének érte adni. Egy kalap ……. meg a Milan nem fogja oda adni…. Kalinic – Silva duó sem ér 35 millát

  2. Silvát gyalázzátok???Ha annyi meccs adatott volna meg neki,mint Kilincsnek,inkább nem is folytatom! Silva a legtechnikásabb játékosunk! Suso-Bona-Kilincs mesterhármast lazán veri minden tekintetben! De el fog menni,és jól is tenné! Itt nem becsülték meg,máshol virulni fog….Volt már ilyen itt,Aumbe…

    • Mi az a nagy technika? Technikás az nem kétséges, de semmi extra. Cutrone sokkal simábban helyzetbe hozzá magát, sokkal jobban tud helyezkedni… Silva-nal tegnap olyan érzésem volt hogy ő fogja a védőt és nem a védő Silvat. Cutrone simábban le tudja rázni a védőt mint Silva. Nem sok esélyt kapott az igaz, de ha annyira nagy tehetség lenne akkor élni tudna legalább egy kicsit ennyi lehetőségel is, de semmit nem tud mutatni, semmi extrát….