“Maradni akarok, minden más fecsegés” – Suso

9

Suso, a Milan spanyol támadója a hivatalos közösségi oldalán keresztül válaszolt a napokban a jövőjével kapcsolatban felmerült pletykákra és egyértelműen kifejezte maradási szándékát.

Az elmúlt napokban a sajtó előszeretettel foglalkozott Suso jövőjével és olyan pletykák jelentek meg, miszerint korábbi együttese, a Liverpool szeretné szerződtetni. A klub már ismertette hivatalos álláspontját: Suso nem eladó.

“Nemrég írtam alá egy fontos szerződést a klubbal. Csak a játékra koncentrálok, az ügynököm foglalkozik az átigazolási piaccal. Sok mindent olvastam, pletykákat, vágyakat, feltételezett tárgyalásokat és olyan dolgokat, amelyek tévedések. Szeretném tisztázni a helyzetet. Először is, nem érdekel a kivásárlási záradékom, csak a pályán történtek számítanak és a következő öt hónap. Másodszor, egy ilyen történelmi és különleges klub, mint a Milan, tiszteletet érdemel. Harmadszor, minden esetben az én akaratom és csak az én akaratom számít. Jelenleg itt akarok maradni a Milanban, minden más csak fecsegés. Forza Milan!” – olvasható a poszt Suso közösségi oldalán.Suso az előző szezonhoz hasonlóan idén is kulcsember a csapatban és eddig minden sorozatot figyelembe véve 27 tétmeccsen 7 gólt és 9 gólpasszt jegyzett az idényben. A transfermarkt szerint Suso értéke az utóbbi egy évben közel a duplájára emelkedett.

[adrotate banner=”32″]

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Egy ilyen nyilatkozatot vártunk volna D.-tól a nyáron…

    Suso sokat fejlődött mióta nálunk van. Régen nagyon önző volt és mindent csak kapura rúgott, de mára már rájött, hogy ez egy csapatjáték. Jogosan kritizálják sokan amiért állandóan befele cselez és ballal próbálkozik, de idén azért nem először láttam kifelé vinni a lasztit, a gyengébbik lába felé, és volt pár jó beadása így is.

    A gond az, hogy a túloldalt nincs egy hasonlóan jól teljesítő emberünk. Suso -> 4-3-3 -> Az ellenfélnek kevésbé kell fognia a bal szélsőt, 2 embert ráállítanak Susora és már le is védekezték a támadásaink nagy részét. Adott lenne a formációváltás, de akkor meg Susonak nem megy a játék. Kivenni a kezdőből pedig egyszerűen baromság a legjobb játékosunkat.