2022. október 07., péntek

Kucka távozik, Törökországban folytatja – hivatalos

-

Immáron hivatalos, hogy Juraj Kucka két év után távozik a Milanból és a török élvonalban folytatja.

Kucka pénteken sikeresen átesett az orvosi vizsgálatokon, majd aláírta 3 évre szóló szerződését a Trabzonsporral. Az átigazolást a török együttes a hivatalos honlapján jelentette be. A 30 éves szlovák középpályás 2015 nyarán érkezett a Genoától és összesen 67 tétmérkőzésen viselte a csapat mezét, ezeken 5 gólt és 6 gólpasszt jegyzett.

A transfermarkt információi szerint a Trabzonspor 5 millió eurót fizetett Kuckáért.

Korábban írtuk:

A legfrissebb hírek szerint távozik a Milan szlovák válogatott középpályása, Juraj Kucka.

Úgy tűnik, hogy Andrea Poli után újabb középpályás távozik. A klub hivatalos televíziós csatornája, a MilanTV arról számolt be, hogy Kucka összecsomagolt és elbúcsúzott, majd elhagyta a milanellói edzőközpontot. A 30 éves középpályás pénteken orvosi vizsgálatokon vesz részt a török élvonalbeli Trabzonspor együttesénél. Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója tényként közölte a megegyezést a Milan és a Trabzonspor között.

Az üzlet gyakorlatilag késznek tekinthető, így Kucka két év után elhagyja a Milant és Törökországban folytatja.

[adrotate banner=”28″]

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

34 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Paletta, Sosa, Bertolacci, Vangioni, Ely, Mauri, Niang. Annyi de annyi név van, akinek kívül tágasabb lenne, erre pont egy olyan hagyja el a klubot, aki bőven maradhatna alternatívának. (bár lehet augusztus végére olyan érkezőkkel bővül a keret, hogy másképp ítélem meg a szlovák eligazolását).
  Mindenesetre remélem a fenti névsor követi szépen Kucka példáját.

 2. Az első perctől kezdve utáltam. Rendkívül unszimpatikus ember és ez a pályán sem mutatkozott másképp (nem érdekel hány gólt lőtt és meccset hozott). E mellett neki köszönhető, hogy Poli padra került majd most a bolognához, amiért megint csak nem lopta be magát a szívembe. Mindenki a küdő bulldogot látta benne, de ezt nem minden meccsen tudta hozni. Teljesen középszerű és agresszív játékos, aki a sok játéklehetőség miatt tudott valamit felmutatni. Nainggolan 2 az ember csak szarabbul focizik.
  Nagyon örülök hogy nem kell többé látnom az aberrált fejét a rettenetes hajával meg szétvarrt testével.

  A soha viszont nem látásra!

 3. Szerintem ezzel szinte egyedül vagy !
  Nagyon sajnálom a távozását,főleg egy olyan csapatba ami még törökországban is egy lim-lom csapat…Csak azt tudomérvként felmutatni,hogy állandó játéklehetőséget biztosítottak neki,ami a VB miatt szükséges neki ! Szomorú vagyok,hogy a múlt keretének egyik legértékesebb,leghasznosabb játékosa távozik elsők közott !
  És igen tele még a keret sz..ral jobb lett volna elöbb azt eltakarítani…gondolok itt Niang-ra,Sosa,Ely,stb….

  Sok szerencsét Kuco !!!

 4. Érdekes, hogy amikor ő veszített labdát, vagy indította az ellenfelet, a többség akkor is a belső védőinket szidta a kapott gól miatt.
  Ha realisták akarunk lenni, neki is több volt a rossz meccse, mint a jó.
  Szerintem bőven túlértékelt játékos, így nem fog hiányozni.

  Mindemellett köszönünk mindent, és sok szerencsét!

 5. Felemásak az érzéseim. A lagymatag lötyögő játékosok között az agresszivitása felüdülés volt, ezért is lopta be magát olyan sok Milan szurkoló szívébe. Viszont ha reálisak akarunk lenni akkor egy 10 évvel ezelőtti Milanban mint technikailag mind játékinteligenciailag kilógott volna és nem a jó irányba. Mindent összevetve kicsit hiányozni fog, de a harcossága miatt többre értékeltük mint amit valójában tudott..

 6. Én is sajnálnám Kuco távozását.
  Nem volt sem a legtechnikásabb (bár engem néha elképesztett a képzettségével, mert egyáltalán nem nézne ki belőle az ember 1-1 pazar cselt), sem a legintelligensebb játékosunk.
  Azonban ő oda tette a szívét a pályára, ami nagyon ritka volt az elmúlt években a csapatban.

  Ha valóban távozna, köszönünk neki mindent és további sikeres karriert kívánunk!

 7. Én sajnálnám ha elmenne, nyilván nem pörgette a fülén a labdát, de egy jó csapatba kellenek a jó rombolók is. Kiegészítő embernek ideális lenne, ha épp eredményt kéne tartani. Arról nem is beszélve,hogy egy jobb csapatban az ő teljesítménye is feljavulna. Hamarabb szabadulnék a Niang,Bertolacci, Sosa hármastól…

 8. A fentieken túl. Ki voltam akadva mikor ide jött Galliani szaroskalapjából! A sok lötyögő vak kislány mellett, mégis félszeműként volt férfi. Meg ne haragudjatok, de nem ejtek könnyeket, hogy elment egy újabb tucatjátékos. Szerintem gyorsan elfelejtjük. Oda való, ahonnan jött (Genoa).

 9. Sajnos a mi csapatunkban-az utóbbi időben-nem volt igazából olyan játékos, aki itt kapott lendületet nállunk. Suso is a Genoánál lendült be 🙂 Mielőtt valaki felhozná. Romagnoli pedig az utóbbi időben…
  Én sajnálom, hogy elmegy mert sok csapat ellen jó volt a harciassága. Persze voltak hajmeresztő meccsei neki is, mint sokaknak 🙂
  De én sem akarnék Kessié cseréje lenni a helyében

 10. Kucka maga volt az életveszély a pályán, de nem a tudása, hanem a pszihopatasága miatt… A favágó játékosok menjenek favágó csapatokba..
  Szerintem Sosa több lehetőséget rejt Kuconál járékban és érettségben egyaránt..
  minden jót Juraj, sok sikert a továbbiakban.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS