Olasz források szerint az angol élvonalban szereplő Everton korábban már megállapodott a Milannal M’Baye Niangról, azonban most a játékos kivár.

Niang tavasszal a Watfordban szerepelt kölcsönben, azonban a szerződésében szereplő vásárlási opció ellenére biztosra vehető, hogy az angol együttes nem fogja végleg megvásárolni. Ennek ellenére könnyen elképzelhető, hogy Niang marad a Premier League-ben, miután bejelentkezett érte az Everton.

Állítólag a két klub már hetekkel ezelőtt megegyezett egy 15 millió eurós átigazolási árról, amelyhez további bónuszok társulnak. A Calciomercato.com átigazolásokkal foglalkozó oldal szerint az Everton arra vár, hogy a francia csatár választ adjon.

Az oldal hozzáteszi, hogy Niang az Arsenal ajánlatára vár, miután nemrég szóba hozták az Ágyúsokkal.Niang nem szerepel Vincenzo Montella terveiben, így a nyáron vélhetően távozni fog. Közben a Milan szélső támadót keres, eddig Keita Baldé és Papu Gomez neve merült fel, de nem kizárt, hogy Gerard Deulofeu végleg marad.

[adrotate banner=”28″]

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Dehogy sajnálom ! Csak menjen már,mert a végén rsjtunk marad !

  Arsenal 🙂 ennek az embernek semmilyen önkritikája nincsen,még ha esetleg a tiszazug kereste volna !

   • Egyébként, csakhogy egy kicsit pártfogoljam is Niangot….Gasperini a Genovában nagyon jól tudta Niangot játszatni…Néha befejező csatár volt, néha secondary striker, és szerezte a gólokat, asszisztokat…

    • 5 gól és 2 assziszt. Hatalmas produkció. És nemis tudom hogy az 5 gólból menyi volt 11-es ből). Csak menyen de nagyon gyorsan, és bárhova mert még itt marad. És nem, még cserének sem lenne jó.

 2. sztem meg kell(ett volna) tartani… még mindig csak 22(!) éves és szerintem annyira nem kutyaütő. Van benne potenciál és ha másra nem is jó úgymond, a padra jelenleg fix h befér aztán meglátjuk hátha későn érő típus 😀 szóval a korát figyelembe véve azért én kíváncsi lennék hogy egy fiatal, építkező új csapatban mit tudna, talán ki tudna hozni magából többet is

  • Azért ne jöjjünk megint ezzel a van benne potenciálos sztorival. A srác 17éves kora óta nálunk játszik ami azt jelenti, hogy 5 év alatt sikerült 2 valamire értékelhető félszezont nyújtania.

   Lehet későn érő típus de most arra se jó hogy a padot koptassa Duli mérföldekkel jobb még úgy is hogy önző.
   Esetleg egy visszavásárlási opciót, vagy elővásárlásit berakhatunk a szerződésbe de most menjen minél messzebb

 3. Az a csatár aki a csapatát ÉS szurkolóit is meglepi ha gólt lő, az nem a megfelelő szinten játszik. Na ő ilyen. Ezzel a labdalevétellel és kezeléssel… Még senki nem mondta neki?!

  • Szerintem még önmaga is meglepődik, nem hogy mi. 😀
   Az a csoda hogy vki pénzt ad érte. Ettől a példánytól Nikolics százszor jobb, mégsem vitték el még a másodosztályba sem, ez meg még mindig itt rontja a levegőt. Sőt mit itt, a premier league-ben. Nevetséges!

 4. Niang egy egyszerű lélek, lelkesnek lelkes, és nem lenne vele semmi baj, ha mondjuk az ittléte alatt bármiben a fejlődés jelét mutatta volna. Persze fiatalon került ide, és még most sem számít veteránnak, de azon kívül, hogy gyors (ami már akkor jellemző volt rá, mikor ide került), nem nagyon tudnám más erényét említeni. Nem látom, hogy szintet lépett volna. A Premier League talán jobban illene hozzá, bár azért a Watfordban sem váltotta meg a világot. Jól jönne az a 15 millió euró, ha valaki(k)ért néhány millióval többet kérne az eladó klub. Futni tud, gyors, a PL-ben kevesebbet törődnek a taktikai dolgokkal, fizikálisabb a játék, nem annyira zártak a védelmek: inkább az az ő világa.

  • Azaz buta, mint a segg. Néha eltalálja a labdát, amiből péntek 13-án gól is lehet. Önkritika nulla, a rasszista kártyát meg már ő is kijátszotta. Mehet Isten hírével.

 5. Emlékszem amikor mondta hogy aranylabdát fog nyerni.. 😀
  Aztán az a Barcelona kapufa, amin elment a továbbjutásunk…
  Valahogy el kell zavarni, mert rettegek hogy ez a kolonc rajtunk marad..

 6. Ha megtanult volna labdátkezelni még sikereket is elérhetett volna ebben a sportban. (amúgy megjegyzem nem értem a cikket mert Niang nem szélső)

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet