A legfrissebb hírek szerint az olasz élvonalbeli bajnokságba feljutó Spal szeretné kölcsönvenni a következő idényre a Milan fiatal tehetségét, Manuel Locatellit.

A 19 éves középpályás tavaly áprilisban mutatkozott be a felnőtt csapatban és ebben a szezonban 27 tétmeccsen kapott játéklehetőséget, ezeken 2 gólt szerzett. A közelmúltban felmerült annak a lehetősége, hogy a klub a nyáron kölcsönadhatja Locatellit, hogy folyamatos játéklehetőséggel tapasztalatot szerezzen az olasz élvonalban.

Az Il Resto del Carlino újság szerint az olasz másodosztály listavezetője, a Spal érdeklődik Locatelli iránt.A Spal ugyan az előző fordulóban kikapott a Terni otthonában, de az eredmények alakulása miatt egy fordulóval a vége előtt már biztos a feljutása. A ferrarai együttes legutóbb 49 esztendővel ezelőtt, 1968-ban szerepelt a Serie A-ban.

[adrotate banner=”28″]

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ha jön Kessié mellett még egy olyan aki egyértelműen jobb Locatellinél, akkor ez lehetne számára a legjobb megoldás. Berobbant a csapatba, de azért a szezon második felére nagyon elszürkült a játéka, ami persze igaz a csapatra is illetve egy fiatal játékosnál simán benne van a pakliban.

  Most a Kessié, Bonaventura, Montolivo, Kucka (ha marad), Sosa (szintén ha marad) ötös van nálam előtte, Berto, Pasalic, Mati, Poli jövője kérdéses, de nálam ők Loca mögött vannak. Szóval minden azon múlik az előtte lévő ötösből mennyi marad és ki érkezik még.

  És akkor még nem is beszéltünk a leendő formáció kérdéséről, talán azzal kéne kezdeni hogy eldöntsük milyen rendszer lesz az alap (mert egy rendszerben gondolkodni szerintem hiba). Ez meg ugye elsősorban edzőfüggő…

 2. Ha lesz EL, az kéthetente még egy meccs. Ha távozik Mati, Pasalic, esetleg Sosa és Poli, illetve Kucot bevonjuk egy Belotti üzletbe, akkor ki marad? Persze sok a ha. De minden azon múlik, hogy hány fronton leszünk érdemeltem, ki megy el, ki marad, ki érkezik, és milyen formációban játszunk majd. Amíg ez nem tiszta, jegelném ezt a kölcsönadás témát. Sőt, jobban örülnék, ha nálunk folytatódna a beépítése, persze mondom még egyszer, csak a fentiek ismeretének tükrében.

 3. Ha folyamatos játék lehetőséget kapna akkor ez mindenképpen előnyére válna a játékosnak és a csapatnak is, mivel egyenlőre a Milan azt sem tudja, hogy mit akar.

  Én Locatelli mellett kölcsönadnám Cutrone-t is, ahol szintén biztosított lenne a folyamatos játék lehetőség.

 4. Nem kell kolcsonadni, kell jatszatni, mert a fizikai es technikai adottsagai jok, nem serulekeny, semmivel nem rosszabb a tobbi hasonlo profilu jatekosunknal. Mikor erjuk mar meg megint, hogy a-tol z-ig ki tudjunk nevelni egy jatekost?? Inkabb adjak kolcson Montolivot: sokat volt serult, oriasi a fizetese, a szurkolok nagyresze egyetert abban, hogy nem Milan-szint, hatha megtetszik valakinek…

 5. Jelenleg amíg Pasalicokkal kell versenyeznie, addig a jobbak közé tartozik a középpályán… De,ha ez azt vetíti elő,hogy olyan erős keretünk lesz, amiben ő elvétve kap szerepet, akkor qrvaf.sza, és adjuk kölcsön a Genoa-ba.

 6. Nem szabad kölcsön adni,egyik fiatal tehetségünk se tért vissza kölcsönből,sokan el is tüntek sajnos.ha tényleg számolnak vele a jövőben,akkor itt kell maradnia és napról napra harcolni a percekért,ami előnyére is válhat.lehet többet játszana egy kiscsapatban,de minőségibb edzésmunkát végez,jobb,erősebb játékosokkal.vagy egymás elleni játéknál ellenük.

 7. Nem kell kölcsön adni. Bar boven a kepessegei felett teljesitett. De sajat neveles. Ja meg ha kölcsön adjuk akkor a tuti kölcsön vesznek valakit a helyere

 8. Ha kölcsön adjuk, már nem jön vissza…. eddigi tapasztalatok alapján. Mástól válnék meg inkább.

 9. Be kell épiteni nem kölcsönadni,nem szabad megtörni,simán megvan a helye a csapatban csak hagyni kell szépen nyugodtan edzeni,játszani,nyilván nem elsőszámuként de csereként ill rotációban simán játszatnám,jol kezdet nem szabad elveni a kedvét,mi neveltük és nagyon motivált,nem szabad nagy elvárásoknak kiteni,csak szépen nyugodtan hagyni had fejlődjön,,miért hiszik ezek mindig hogy a másé jobb,ha máshol játszana meg akarnánk veni,lásd Pasalic mitudomén hány milláért.

 10. Elkezdődött! Úgy érzem az összes Milan kötődésű játékos távozóban!
  Antonelli, DS, Locatelli és olasz sajtó már Calabria távozásáról is ír, akit Misi bácsi vinné Torinóba. Szerethető csapat….
  Azért Kessie remélem, h bizonyít, mert eddig nem ezt látom. Van pár jó meccse, de a többin gyakran bűn gyenge. Én személy szerint többet látok Locatelliben. Technikás, játék intelligens, remek rúgótechnika. Kessie atletikussága mellett sokat nem tud egyenlőre felmutatni.

 11. Szerintem hiba lenne kölcsönadni. Egy rendkívül játék-intelligens focistáról van szó. Amiben fejlődnie kell, hogy ne meggondolatlanul cselekedjen és higgadtabb legyen, de az véleményem szerint a rutinnal együtt megoldható. Reálisan nézve hasonló képességű idősebb játékost csak aranyárban tudnánk venni. (Középszerű játékost sok pénzért meg butaság helyette venni)Adott a lehetőség, hogy kiaknázzuk a tehetségét. Helyben van, fiatal, tehetséges, a tudása egy részét már megmutatta és még olasz is.

 12. Azért vannak itt igen merész kijelentések…tehetséges Locatelli, de hogy lehet csak úgy olyat mondani, hogy jobb, mint Montolivo?
  Egy több, mint 60-szoros olasz válogatott játékosról beszélünk…a csapat kapitányáról, legyen már egy kis tisztelet felé. Nem mellékesen ő az egyik legjobb játékos a serie A-ban a passzok lefülelésében.

  Nem vagyok Monti fan, én is szeretném, ha Loca túlteljesítené őt, de azért ne rugaszkodjunk már el ennyire.

  Locatellit pedig csak abban az esetben lehet kölcsönadni (és azért szerintem ennél erősebb csapatba is mehetne), ha tényleg érkeznek elé játékosok.

 13. Persze, adjuk csak kölcsön, majd eladjuk 500 ezerért, aztán 5 év múlva megvásároljuk majd 30 milláért. Közben meg bízom benn, hogy a “fantasztikus képességű” Pasailcot megvesszük vagy 20 milláért, mert kellenek a fiatal “tehetségek” a csapatba.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet