Montella győztesen akarja zárni a csatát Torinóban

9

Vincenzo Montella megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a soron következő mérkőzés előtt. A csapat pénteken a bajnokság első helyezettje, azaz a Juventus ellen lép pályára.

“Az elmúlt években nagyon sokszor nyert a Juventus, ezért szinte már hozzászoktak a győzelemhez. A bajnokságban majdnem verhetetlenek. Csak magunkra kell figyelnünk és minden tőlünk telhetőt beleadni. Nem szeretek a szerencséről beszélni, a lehető legjobb játékunkkal kell előrukkolnunk, győzelemre éhesen. A Juve nagyon erős, könnyedén képesek irányítani az egész mérkőzést és a megfelelő pillanatban gólt tudnak szerezni. A hazai pálya további erőt ad nekik. A bajnoki címért való versenyfutás lezártnak tekinthető, de nem gondolom, hogy a Bajnokok Ligája elterelné a figyelmüket a bajnokságról.”

“Ez egy igazi csata lesz, amit meg akarunk nyerni. Nagyon nehéz mérkőzésnek ígérkezik, amelyet a lehető legjobb hozzáállással kell kezelnünk. A Juventus tudja, hogyan kell nyerni, de mégis sikerült már őket legyőznünk ebben szezonban. Ez a mérkőzés többet ér, mint 3 pont, épp úgy, mint a Chievo elleni összecsapásunk. Egy győzelem nagy lökést adhat számunkra. Hogy ez-e a legjobb periódusa a csapatnak? Az biztos, hogy sokkal magabiztosabbak vagyunk. A felállás? Van még néhány kérdés, de többé-kevésbé a szokásos lesz.  Még 11 mérkőzés van hátra a szezonból. Egészen az utolsó mérkőzésig küzdeni kell majd a nemzetközi porondért.”

“A jövő? Szerződésem van és a vezetőség értékeli a munkámat. Sérültek? Suso remekül van, beszéltünk ma az orvosokkal és úgy döntöttünk, hogy nevezzük a meccskeretbe. Locatelli lázas lett, ma talán többet fogunk tudni az állapotáról. Deulofeu? Kiváló adottságokkal rendelkezik, de a kapuralövések tekintetében még fejlődnie kell. Bacca? A Sassuolo elleni mérkőzés óta sokkal nyugodtabb. Teljesen más mentalitással dolgozik. Ez az igazi Bacca, egy kiváló csatár, aki segíti a játékostársait. Bonaventura? Ő fontos tagja a csapatnak, egy klasszis játékos.” – tette hozzá.

[adrotate banner=”28″]9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én azért bízom benne, hogy a Bl valamennyire eltereli a torinóiak figyelmét. A bajnokság már (szinte) zsebben van – megint… Nekünk viszont a juvét is meg kell vernünk, ha előzni akarunk a tabellán! A “kis csapatok” legyőzésével max. a pozíciónkat tudjuk csak őrizni!

    Romagnoli sajnos lassú ahhoz, hogy szélső védőt játsszon. Még Calabriát is előbb vetném be ezen a poszton. (Vangioninál mindketten jobbak!)

  2. ha fogadnék a mai meccsre (ámbár nem teszem) akkor X2-őt tennék. a zebrákkal általában elég jól tudjuk mozgatni a labdát. és ne feledjétek, az kerek 😀 FORZA MILAN!

    • 1,60-as szorzó van arra, hogy a Milan maximum 1 góllal kap ki. Bőven megéri rápakolni a hétvégi szelóra. Én elvből nem teszek kedvenc csapatra, de más még megteheti.

  3. Forza Milan skacok !!!
    Nyugodtan fogom nézni,kivétel ha nyerünk akkor örömömbe lerúgom a tévénket 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet