“Nehéz időszakon mentem keresztül” – Bacca

3

Boldogan nyilatkozott a Chievo elleni győzelem után a csapat kolumbiai csatára, Carlos Bacca, aki újra magára talált és ezúttal két góllal járult hozzá a három pont megszerzéséhez. A 30 éves játékos az előző 2 mérkőzésen összesen 3 alkalommal vette be az ellenfél kapuját.

“Nehéz időszakon mentem keresztül és nem szereztem gólokat, de mindenki éreztette velem a támogatását. Boldog vagyok a pályán nyújtott teljesítményem miatt. Keményen dolgozom és érzem, hogy az edző és a szurkolók bíznak bennem. Ez nagyon fontos számomra. Örülök, de még keményebben kell edzenem. Szeretném a két gólomat a feleségemnek ajánlani, aki a születésnapját ünnepelte. Mindent beleadtam, hogy örömöt szerezzek neki.” – mondta Bacca a találkozót követően.

“Lapadula? Jól tudok Lapadulával is együtt játszani. A vezetőedző dönti el, hogy ki lép pályára. Csak az a fontos, hogy a játékra koncentráljunk. Úgy érzem, hogy sokat fejlődtem, mióta Montella az edző. Ezúttal két gólt szereztem és boldog vagyok. Egy nehéz mérkőzést nyertünk meg, most pedig a Juventus elleni meccsre kell fókuszálnunk. Kína? Mindig is hittem magamban. Amikor érkezett a Milan hívása, nem kellett kétszer átgondolnom. Itt akarok maradni.”Bacca ebben a szezonban 23 meccsen 11 gólt szerzett a Serie A-ban és vezeti a házi góllövőlistát.

[adrotate banner=”28″]

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Pontosan ilyen nyilatkozatra gondoltam, mikor a Fórumon írtam pár sort Baccával kapcsolatban..
    Ez az ember focizni akar, gólokat szerezni, és a lehető legtöbbet a pályára lépni..
    Mehetett volna Kínába 2-3 szoros pénzért de ő ” Itt akar maradni”
    Helyes.
    Maradjon is és szerezzen még több gólt..

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet