Montella: “A Sampdoria csak ritkán veszélyeztetett”

11

Sorozatban a harmadik vereségét szenvedte el a bajnokságban a Milan, miután hazai pályán 1-0-ra kikapott a Sampdoriától a Serie A 23. fordulójában. A találkozót követően Vincenzo Montella csalódottan nyilatkozott.

“Azt mondhatjuk, hogy a gól volt az egyetlen dolog, ami hiányzott. A csapat sokat fejlődött, sok gólhelyzetet alakítottunk ki és a játékosok gyorsan járatták a labdát. Csak gólt nem tudtunk szerezni. Igazán jó meccset játszottunk annak ellenére, hogy több kulcsember nem volt bevethető. A Sampdoria csak ritkán volt veszélyes a kapunkra a meccsen. Sajnos ez egy olyan időszak, amikor nem jönnek az eredmények, de nem szabad elveszítenünk az önbizalmunkat és folytatnunk kell a munkát. Mindenkinek fejlődni kell, beleértve a csatárokat is. Ilyen a futball. Az elszántságra nem tudok panaszkodni, de nyilvánvalóan javítanunk kell a befejezéseken és az utolsó passzokon. Folytatnunk kell a kemény munkát és hinni magunkban. A Sampdoria egy jó csapat, de szinte semmi helyzetük nem volt a gólig.”

“Hibák előfordulnak. Ez a periódus az eredmények válsága. Természetesen meg kell próbálnunk nyugodtnak maradni. Javítanunk kell a támadójátékon, de nem lehet azt mondani, hogy nem alakítunk ki helyzeteket. Bacca reakciója a csere után? Nem vettem észre semmit, de ha a lecserélt játékosok elégedetlenek, akkor ezt magukban tartják.”“Úgy gondolom, hogy ez egy átmeneti időszak és jönni fognak a jobb idők. Ez az a pillanat, amikor kevesebbet kell beszélni és többet dolgozni. Ez ugyanúgy rám is vonatkozik.” – tette hozzá.

DEULOFEU: “Még mindig nem tudom elhinni, hogy nem tudtuk megnyerni a mérkőzést. Jól játszottunk és sok helyzetünk volt. Nem volt szerencsém, hogy a kapufát találtam el. Csalódottak vagyunk az eredmény miatt. Teljesítményem? Azt hiszem, hogy jól játszottam. Azért jöttem ide, hogy jól teljesítsek és gólokat szerezzek. Túl kell tennünk magunkat ezen a vereségen és a Bologna elleni meccsre kell koncentrálnunk. Egyetlen egy céllal utazunk Bolognába: megnyerni a meccset.”

A Milan a következő mérkőzését szerdán idegenben a Bologna ellen játssza.

[adrotate banner=”28″]

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. “A csapat sokat fejlődött, sok gólhelyzetet alakítottunk ki és a játékosok gyorsan járatták a labdát. Csak gólt nem tudtunk szerezni. Igazán jó meccset játszottunk…..”

  Ez hülyébb mint gondoltuk.

  Takarodj Berlu!

  • Montella !!!

   Ezt a nyilatkozatot csak a nevedben adták ki ??? Vagy tényleg a Te arcodat hagyta el ez a bugyuta hazugságok tömkelege !!!

 2. Köszönet a fordításért és a cikkért, de ezt a Montella által közhelyekbe csomagolt szart olvasva eljutottam oda, hogy visszasírom Inzaghi nyilatkozatait.

  A legjobban az tetszett, hogy szerinte gyorsan járattuk a labdát. Erre már tényleg nem lehet mit mondani…

 3. Esküszöm hiányoznak Mihajlovic nyilatkozatai, azok legalább őszinte, szókimondóak voltak. Ráadásul egész jól meglátta a hiányosságokat. (tény, hogy sajna nem igazán sikerült változtatni rajtuk)

 4. Én nem akarom Montellat gyalázni (nincs értelme – sajnos a játék maga elég gyalázatos), de az tény, hogy Misi őszinteségét igazán eltanulhatná Monti!!!!

 5. Eltanulhatná! Csak egy dolgot felejtett el Miha, magában megtalalni a hibát!
  Srácok, tudom hogy az idő megszépíti a dolgokat, de egy dolog amit ő borzaszto volt, a cserekben! Ja meg hogy ő legalabb vakmerő volt? A szezonban 3x valtottunk felallast, kb. arra volt jo hogy rajottunk hogy ennek semmi ertelme. Montella nem egy Ancelotti, de ugyan ne vegyunk mar elo Mihajlovicot es Pippot jo peldanak, mert kikeszulok!
  Amugy meg ha a Corriere igazat ir, lassan megkaphatjuk Mancinit, majd ő oszinteket fog nyilatkozni

 6. Csikánók, higyétek el ugyan az a sajtós stáb írta az összes edzõ (és játékos) nyilatkozatát! Csodát ne várjatok hiszen ugyan azokat a kifejezéseket használja mindenki, ugyan az a véleménye mindig mindenkinek. Az igaz, hogy Mihály néha kimondta a kritikáját (gondolom kamerába mert azt nem lehet eltüntetni) de ez is hozzájárult gyors és mondvacsinált “būnperéhez”.

  A fõcímhez meg csak annyit írnék, hogy …nekik az is elé volt a gólszerzéshez…

  Remélem a Bologna ellen kinyitjuk a gólcsapokat! Forza Milan!

 7. az tény, hogy a milan többet volt a kapunál. de sajnos, mostmár énis csak azt tudom mondani, hogy az eredmény számít.. kikaptunk. ennyi. gólokat kell rúgni……ébredjetek már fel játékosok.
  u.i. mikor megláttam a Watford-Burnley eredményt és Niangot, ideges lettem…
  lehet, hogy tényleg a pénz beszél ennél a csapatnál.. sírnom kell.

 8. én pedig arra lennék kiváncsi, hogy mikor játszunk Bl meccset mert, hogy nem jövőre az tuti! FORZA MILAN

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet