Romagnoli: “Nagy a tét, a jó hozzáállás a kulcs”

0

Alessio Romagnoli, a Milan fiatal védője a Milan TV-nek nyilatkozott a Juventus elleni meccset megelőzően. Az olasz válogatott középhátvéd úgy véli, hogy a hozzáállás jelentheti a különbséget a találkozón, így magabiztosan, alázatosan és sikerre éhesen kell pályára lépni.

“Ez a meccs mindannyiunk számára nagyon fontos. Tisztában vagyunk azzal, hogy nagy a tét, azért is, mert sokunknak ez lehet az első megnyert trófea. Igazán nagyszerű lenne győzni. Nagy önbizalommal és az ellenfelet tisztelve szeretnénk pályára lépni. A hozzáállás a legfontosabb: határozottnak, elkötelezettnek és pozitívnak kell lennünk. Nagy siker lenne számunkra a szuperkupa megnyerése, magabiztosan és nagy alázattal vágunk neki. A Juventus mindig erős, függetlenül attól, hogy három vagy négy védős rendszerben játszik.” – fogalmazott Romagnoli.

“Olasz kupa? Megérdemeltük volna a győzelmet májusban az Olasz kupa döntőjében, de elveszítettük a mérkőzést.”A Juventus-Milan összecsapást magyar idő szerint péntek délután rendezik 17:30-kor.

[adrotate banner=”28″]

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet