Montella célja a legjobbat kihozni a játékosokból

0

A Milan vasárnap délután 2-1-es győzelmet aratott a Palermo felett a Serie A-ban. A találkozót követően Vincenzo Montella, a csapat vezetőedzője értékelt és kiemelte Gianluca Lapadula góljának fontosságát.

“A csapat teljesítménye? Nagyon jól kezdtük az első 20 percet, nyugodtan járattuk a labdát. De utána, amint megszereztük a vezetést, onnantól teljesen visszaálltunk és átengedtük az ellenfélnek a területet és ennek köszönhetően a Palermo folyamatosan támadásba lendült. A második félidőben tovább folytatódott, amíg végül sikerült kiegyenlíteniük. Viszont tetszett a csapat reagálása. Megértették a játékosok, hogy muszáj valami extrát is beleadni, ha nyerni akarunk. Több komolyabb helyzetet is kialakítottunk, amit Josip Posavec kapus sikeresen hárított, de végül megszületett a gól. Nagyon örülök Lapadula góljának, meg volt benne a vágy és az akarat, továbbá a gólja kiváló technikai tudásra vall, ez vitathatatlan. Tudom, hogy ez a gól most milyen sokat is jelent neki. Sőt három hatalmas pontot hozott a csapatnak.”

“Szeretnék gratulálni Lapadulának és az összes többi játékosnak. Niang helyettesítése? Ő egy különleges karakter, Jacknek eltérő tulajdonságai vannak. Szeretném a jelenlévőket megdicsérni, ez egy megérdemelt győzelem volt, ahol a csapatszellem hatalmas szerepet játszott. De még mindig rengeteg munka van hátra. Romagnoli? Még talán egy kicsit tapasztalatlan, de bőven van ideje. A tapasztalat sokat segít. Pasalic? Jól játszott, de sokszor nem volt meg a ritmusa.”

“Jelen pillanatban nem a tabellára koncentrálok, hanem arra, hogy a legjobbat hozzam ki a játékosokból. Remek meccset játszottunk, alkalmanként jó focival álltunk elő. Bacca? Minden tőle telhetőt megtesz, akár csak mindenki más a csapatban.” – tette hozzá.[adrotate banner=”28″]

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet