Montella szerint bátran és lelkesen játszott a csapat

1

A Milan szombat este 1-0-ra legyőzte a Juventust a San Siróban, ezzel megszakadt a négy éve tartó nyeretlenségi sorozat. A rossoneri 2012 után, kilenc vereséget követően tudott ismét nyerni a torinói együttes ellen. Vincenzo Montella, a csapat edzője boldogan és elégedetten nyilatkozott. Ez volt az olasz szakember 200. meccse edzőként a Serie A-ban és meglehetősen emlékezetesre sikeredett.

“Senki sem gondolhatja, hogy a Juventus szenvedés nélkül megverhető. Nagyon tetszett a játékosok bátorsága és az a varázslat, amit a csapat mutatott, bár végig nem tudtuk ezt tartani, de van mire építeni a jövőben”– kezdte Montella.

“Azt mondtam a srácoknak, hogy a szezon még csak most kezdődött, ha sikerül jól teljesítenünk a Juve ellen, akkor mindenki másképpen fog megítélni minket. Támogatni fognak minket és teljesen más elvárásokat támasztanak majd elénk. Hogy őszinte legyek, a tegnap esti mérkőzés nagyon érzelmes volt. A végső sípszó után láttam, ahogy a srácok rohannak és együtt ünnepelnek a szurkolókkal. A rajongók már nagyon vágytak az ünneplésre, ez olyan dolog, ami szinte érezhető volt a levegőben. Szeretném megköszönni Adriano Gallianinak a rengeteg támogatást, amit edzőként kapok. Tökéletes este volt és mindent a srácoknak köszönhetünk. Mindent beleadtak, amit csak tudtak. Mindig ilyen mentalitással kell játszani. Maga a csapat a kulcs az egészhez, akik nem játszanak rendszeresen, azok különösen azért fejlődnek, küzdenek, hogy részesei lehessenek ennek a csoportnak.”“A Juventus egy kiváló csapat, tele van top játékosokkal, büszkék lehetünk arra, hogy így szembe tudtunk velük szállni, de tekintve a kialakított helyzeteket semmivel sem voltunk rosszabbak náluk. Nagyon boldogok voltak a játékosok az öltözőben a meccs után. Locatelli egy kiváló mérkőzést játszott, megmutatta milyen ragyogó személyiség és micsoda szíve van a pályán. Ő volt eleve kiválasztva arra, hogy megszerzi a gólunkat, ugyanis rá nem számított a Juventus. Igazán boldog vagyok.” – mondta nevetve.

[adrotate banner=”28″]

1 HOZZÁSZÓLÁS