Mauro Tassotti, az ukrán labdarúgó-válogatott másodedzője exkluzív interjút adott a Milan TV-nek és beszélt a súlyos sérüléssel bajlódó Riccardo Montolivóról, az olasz bajnokságról illetve Manuel Locatelliről is.

Az olasz szakember évtizedeken keresztül állt a Milan alkalmazásában és sokáig másodedzőként dolgozott. Tassotti szerint fontos, hogy a klub büszke legyen a saját nevelésű fiatal játékosaira.

“Montolivo egy fontos játékos, bár sokan kritizálták. Ő az egyik legfontosabb játékos a válogatottban, amelyben kétszer is súlyosan megsérült. Remélem hamar visszatér a pályára, mert nagyon fontos tagja a Milannak és az olasz válogatottnak. Az utóbbi időben nem követtem figyelemmel Locatelli mérkőzéseit, utoljára az előző szezon végén a Primaverában láttam. Nem szabad elfelejteni, hogy még csak 18 éves és nem könnyű a Milanban játszani. Manuel egy olyan játékos, aki nagyszerű tulajdonságokkal rendelkezik és a korához képest nagyon érett” – mondta Tassotti.

“Calabria, Donnarumma, Abate, Antonelli és Locatelli is az utánpótlásból került fel a felnőttekhez. Most mindannyian kulcsemberek az első csapatban. Ez határozottan olyasmi, amire büszkének kell lenni.”“A Serie A egy nagyon kemény bajnokság, egyik mérkőzés sem könnyű. Chievo? Különösen jól teljesítenek és nem lesz egyszerű dolga a Milannak. A csapat az utóbbi időben jó eredményeket ért el, de van még mit javítani, különösen a játékstílusban. Azt gondolom, hogy idén a játékosok a jó eredményekkel visszahozzák a szurkolók lelkesedését, amelynek eredményeképpen a rajongók ismét megtöltik a stadiont.” – tette hozzá.

Korábban beszámoltunk arról, hogy 35 éve nem vásároltak ilyen kevesen bérletet, mint idén. A La Gazzetta dello Sport szerint a 13 ezret sem éri el a bérletes szurkolók száma, amely negatív rekord az 1986 óta tartó Berlusconi-érában.

[adrotate banner=”28″]

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet