Három amerikai klub akarja a mellőzött Hondát

12

Egyes hírek szerint az Egyesült Államokból három együttes is szeretné soraiban tudni a Milannál mellőzött japán válogatott középpályást, Keisuke Hondát.

Honda ebben a szezonban mindössze egyetlen mérkőzésen kapott néhány perc játéklehetőséget Vincenzo Montellától, aki inkább Susót preferálja a támadó-szekció jobb oldalán. A 30 éves középpályás szerződése 2017 nyarán jár le és állítólag Amerikából van kérője.

A Calciomercato.com oldal szerint a Los Angeles Galaxy, a New York City FC és a New York Red Bulls is kész szerződtetni Hondát, aki két és fél évvel ezelőtt csatlakozott a rossonerihez a CSZKA Moszkvától, de nem igazán tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket.

[adrotate banner=”28″]12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Csatlakozom az előttem szólókhoz, azzal kiegészítve hogy a nem rég megjelent cikkben fényezett Susonál pl Udinese meccsen 10 perc alatt többet csinált. De nem összehasonlítani kellene 1-1 játékost, hanem okosan mozgatni a keretet. Lásd Bacca!!
  Előző meccsen bedarálták semmit sem ért, most csereként fáradtabb védelem ellen ismét nyerő volt. Betörömülő csapatok ellen semmire sem megyünk gyorsabb emberekkel, mint Suso. Ott pozíciós játék van. De szerintem ezzel nem szabadna újat mondani 1-1 2M-t kereső edzőknek! Van vagy 30 játékos a keretben. Használni kellene!

 2. én csak azt nem értem hogy mindenki látja és tudja hogy mi az igazi posztja Hondának,csak az aktuális edzőink nem,mi okoza ezt,,,,,sajnálom a japánt is mert nehéz lehet igy teljesiteni,de valjuk be öszinén annak hogy a padon üljön semmi értelme,inkáb menjen

  • Ez a rejtélyes probléma évről-évre kísért minket. Pl mindenki tudta, hogy nem szabad megvenni a rivális Juventustól a kiöregedő 30 éves Matrit 11 millióért de megvettük. Banegat vagy Miliket is rég óta írogatjuk, hogy el kellett volna hozni mégse. Van egy olyan fura sejtésem, hogy tök mindegy ki az edző ha a fejétől bűzlik a hal.

   • Banega ráadásul ingyen igazolható volt egy két éve ha jol emlékszem,és igy se volt képben,hihetetlen,de az is ahogy néhány játékosal bánunk néha edzőtől független pl L.adrianó,Honda,érthetetlenül nem játszatják,Sárikát is szinte elüldöztük,mintha személyes okok lenének néha avezetöség részéröl,Pato is akor eset vissza amikor befucsolt Barbival,,a lényeg le kell szinte mindenkit cserélni a klub körül

 3. Susonál és Sosa-nál akkor is jobb amikor alszik…. Valóban meglehetne próbálni úgy hogy szabadon játszik…de én valóban középen játszatnám..amolyan Kaka pozicióban….

  Monti,Kuco a két védekező kp.. elöttük Honda a csatárok mögött szabadon szervezőben és a két széle meg jack és suso vagy sosa vagy pasalic…mind1…. A lényeg Hondát játszatni kell….pippo elcseszte saponarat most montella hazavágja hondát…miközben mi meg hulladékokat veszünk lásd : Sosa,Mauri,Bertolacci stb….