Donnarummát dicsérte a világbajnok brazil kapus

6

Dida, a Milan korábbi brazil válogatott kapusa elismerően nyilatkozott a 17 éves Gianluigi Donnarummáról, aki az előző szezonban kulcsember volt, tegnap pedig bemutatkozott az olasz válogatottban.

Nelson de Jesus Silva, ismertebb nevén Dida 10 éven keresztül, 2000-től 2010-ig volt a Milan kapusa és több mint 300 meccsen lépett pályára. A világbajnok portás 1 Scudettót, 1 Olasz kupát, 1 Olasz szuperkupát, 2 Bajnokok Ligáját, 2 Európai szuperkupát és 1 Klubvilágbajnokságot nyert a rossonerivel.

“Magamat látom Donnarummában. Nagyon tehetséges és úgy gondolom, hogy többre lesz képes, mint én a Milannál, mert még nagyon fiatal. Gigio már bizonyította értékét és a Milannal naggyá válhat. Csak továbbra is így kell fejlődnie. A klub jó döntést hozott, hogy nem vált meg tőle. Ő óriási érték a Milan számára.” – mondta Dida a Sportmediasetnek adott interjújában.

[adrotate banner=”28″]6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. gondolom sokan nem fognak velem egyet érteni,de számomra ő a valaha élt legjobb kapus.talán azért érzem így,mert én csak vele láttam a milant olyan magasságokban amikről ma még csak nem álmodunk.hietetlen tizenegyes fogó volt.emlékszem a juventus elleni bl döntőre,asszem 5-ből 3-at fogott
    forza Dida,forza Donna!

  2. Nekem meg pont ezért Sebastiano Rossi “A” kapus. Pedig annak a csapatnak tán leggyengébb pontja volt…

  3. Nagy kapus volt, de hihetetlenül zavarban volt minden szélről jött beadásnál. Sajnos a nagy elődhöz hasonlóan ez Donnarummának is gyengéje, csak remélni tudom, hogy ez fejleszthető.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet