Kizárt Cuadrado vagy Bentancur érkezése

10

A szabályok szerint Gustavo Gomez és José Sosa érkezésével a klub nem igazolhat több Európai Uniós útlevéllel nem rendelkező játékost a nyári átigazolási időszakban.

Idén nyáron a Milan számára két EU-n kívüli játékos szerződtetésére fordítható kvóta volt felhasználható, amely közül egy Gomez érkezésével már korábban betöltődött. Körülbelül két hét van hátra az átigazolási piac végéig és úgy tűnik, hogy a Milan a fennmaradó egy kvótát is felhasználja, nevezetesen Sosára.

A 31 éves játékos szinte a Milan játékosának tekinthető, ugyanis szerdán reggel megérkezett Milánóba, hogy átessen az ilyenkor szükséges orvosi vizsgálatokon és aláírja szerződését. A hírek szerint a piros-feketék 7,5 millió euróért vásárolják meg az argentin – EU-s útlevéllel nem rendelkező – középpályást.

Ez tehát azt jelenti, hogy Sosa érkezése kizárja Juan Cuadrado vagy Rodrigo Bentancur megszerzését, ugyanis egyikőjüknek sincs EU-s útlevele.[adrotate banner=”28″]

10 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igazán vicc,hogy Sosa érkezése előtt egy nappal a Boca elnöke lenyilatkozta,hogy még nem kaptak hivatalos ajánlatot Bentancurért a Milantól, de várják. Szóval semmi se volt igaz,hogy a 12-t kevesellte a Boca,vagy a Juve kavar. Egyszerűen megint csak hintába rakott minket a kopasz. Sose volt komoly szándék a megszerzésére.