Közel a Milanhoz a Boca Juniors fiatal középpályása

8

Egybehangzó értesülések szerint a Milan hajlandó 15 millió eurót fizetni az argentin élvonalban szereplő Boca Juniors fiatal és roppant tehetséges középpályásáért, Rodrigo Bentancurért. Azonban akad egy kis probléma és nem kizárt, hogy a Juventus meghiúsítja az üzletet.

Nem titok, hogy a vezetőség a középpálya megerősítésén dolgozik és körülbelül 15 millió euró áll rendelkezésre.

A Sky Italia, a La Gazzetta dello Sport és a MilanNews.it beszámolói szerint a Milan Dél-Amerikából igazolhat játékost. A kiszemelt a Boca Juniors 19 éves középpályása, Bentancur. A tárgyalások már javában zajlanak és a piros-feketék szeretnék a lehető leghamarabb nyélbe ütni a transzfert, ugyanakkor akadt egy kis probléma. A játékosra elővásárlási opciója van a Juventusnak. A történet egészen tavaly nyárig nyúlik vissza, amikor az argentin együttes megszerezte Carlos Tevezt. Akkor a felek úgy egyeztek meg, hogy a Juve négy játékosra – többek között a Milan által kiszemelt fiatal középpályásra – vásárlási jogot kapott, amelyet 2017 áprilisáig érvényesíthet.Eközben a Milan egy 15 millió eurós ajánlatot tett a Boca Juniorsnak a 19 éves uruguayi tehetségért, míg a Juventus szándéka jelenleg ismeretlen. Állítólag a Zebrák 9,6 millió eurónál többet nem akarnak fizetni Bentancurért, akit 2018-ig köt szerződés aktuális klubjához. Ha a torinóiak nem vásárolják meg a játékost, akkor csatlakozhat a Milanhoz.

Bentancur nem rendelkezik EU-s útlevéllel, de ez nem jelent akadályt az érkezéséhez.

FRISSÍTVE: A PremiumSport értesülései szerint a Juventus jelezte a Boca Juniors felé, hogy nem kíván élni elővásárlási opciójával Rodrigo Bentancur esetében, így a Milan előtt szabad az út. A piros-feketék 15 millió euróért szerződtethetik az uruguayi középpályást.

[adrotate banner=”28″]

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ