Musacchio alternatívái: Mustafi és Rugani

6

Állítólag a spanyol élvonalban szereplő Villarreal nem hajlandó engedni Mateo Musacchio árából, így a Milannál B-tervként felmerült Shkodran Mustafi és Daniele Rugani neve is.

Mint arról beszámoltunk, Musacchióval sikerült megegyezni a személyes feltételekről, azonban a Milan 20 millió eurós ajánlata a spanyol klubnak kevésnek bizonyult. Pénteken Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója a Villarreal képviselőivel tárgyalt Spanyolországban, de nem sikerült lezárni az üzletet. Ennek ellenére a piros-feketék optimisták és bíznak abban, hogy a következő napokban sikerül egyezségre jutni az argentin védőről.

A Corriere dello Sport szerint a Milan felkészül arra az esetre is, ha nem sikerül megállapodni a Villarreallal. Ebben az esetben a Valencia német válogatott középhátvédje, Mustafi vagy a Juventus olasz tehetsége, Rugani érkezhet.

Mustafi két évvel ezelőtt csatlakozott a Valenciához mintegy 8 millió euróért, azonban azóta több mint kétszeresére nőtt az értéke. A Marca értesülései szerint a spanyol klub kész 20 millió euróért elengedni Mustafit, aki a nyáron részt vett az Európa-bajnokságon.Ami Ruganit illeti: a 21 éves játékost Olaszország egyik legígéretesebb védőjének tartják Alessio Romagnoli mellett, azonban a Juventusnál nem kapott túl sok játéklehetőséget. Az olasz klub korábban jelezte, hogy nem szeretne megválni Ruganitól, azonban Mehdi Benatia érkezésével egyre kevesebb az esély arra, hogy beverekedje magát a kezdőcsapatba. A Milan megpróbálhatja kölcsönvenni a fiatal védőt.

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Jöhet mindkettő!!! Zapata pár hónapig úgyis kuka. Hátul meg lennénk velük: Romagnoli, Rugani, Mustafi, Paletta és Zapata! Ely és Vergara kölcsönbe mehetnek!

  2. Rugani a Sassuolohoz kerülhet sima kölcsön keretein belül. De Allegri még nem beszélt a játékossal a jövőjét illetoen. De egy kölcsön jót tenne Ruganinak. Ő Barzagli utódja lehet vagy lesz is.

  3. Rugani féle fiatalból van nekünk is pár. Sajnos nem bízunk bennük. Nem lehet alternatíva mert benne sem bíznánk.

    Kíváncsi lennék ha 20-at adnánk Musacchioért akkor mennyit akar a klubja? Mennyi a vitás összeg? Lehet kb Arbeola éves fizuja? 🙂 Musacchio (vagy Mammana) kellene és kész. Bacca es El92 árából bejön kb 30+15=45 milla. Lapadula mellett futna rá.

  4. Megpróbálja,talán,esetleg,nem biztos,meg mit tudom én még milyen szavak vannak az átigazolások körül.Értem én hogy a Kinai, meg az öreg még nem csapott egymás tenyerébe,de jobb lenne,ha csak tényeket közölnének. Rosszabb mint egy nrazil szappanopera..pffff

  5. Rugani a Napolihoz kerülhet egy esetleges Higuaín biznisz keretein belül. Szóval ne legyenek illúzióink!!!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet