A Milan szemet vetett a PSG argentin játékosára

6

Olasz sajtóhírek szerint a Milan kiszemelte magának a Paris Saint-Germain játékosát, Javier Pastorét.

A 27 éves játékost a 2015/2016-os szezonban többször is sérülések hátráltatták a játékban, a bajnokságban 16 meccsen 2 gólt szerzett, de a nevéhez fűződik még 6 gólpassz kiosztása is. A Calciomercato.com jelentései szerint a Milan szemet vetett Pastoréra.

Az utóbbi időben olyan hírek jelentek meg, amelyek szerint az argentin játékos a nyáron elhagyhatja Párizst.Állítólag a Paris Saint-Germain 25 millió euró körüli összeget kérhet a játékosért. Pastore majd minden transzferszezonban ott van a pletykák között, most azonban a hírek szerint kicsivel több esély lehet megszerezni, mint korábban. Galliani folyamatos kapcsolatban van az argentin ügynökével Marcelo Simoniannal. A játékos nem zárkózna el egy újabb olasz kalandtól. Sok múlik azonban azon, hogy a PSG új edzője, Unai Emery számol-e vele a következő szezonban.

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Kovacic – Pastore – Benatia trió elég is lenne a nyárra!
    Megnézzük hogyan áll össze a csapat, és a télen betömhetnénk azt az 1-2 lyukat ami megmarad.

  2. Azt mondom ha már van pénz akkor valahogyan Verratti bár arra kevés az esély. Benatia semmi pénzért nem kéne. Viszont Kamplt szivesen látnám a csapatban és sárit sem engettem volna el. A saját fiataljainkat be kéne épiteni pl Mastalli ha még nálunk van ebben ugy most nem vagyok képben. Ha Bacca megy amit nem szeretnék akkor mindent meg kéne tenni Aubameyangért.

    Szerintem a milan fel kene gyorsitani a következő idényre. Akkor biztos hogy lesz esély barmire. Dehat ez az én véleményem a kopasz nem biztos hogy igy gondolkodik.

  3. Érdekes amiket írsz,de nem sok értelme van – nem álmodozni kell hanem szisztematikusan,specifikusan elkölteni azt a 150 millió eurót ami most rendelkezésre áll.
    Szerintem Benatia mozdítható és erősítés lenne,Pastore óriási fogás lenne főleg 35 misiért mert ugye Vazquezt is ennyire taksálják. . . Paszore más dimenzió. . . Kovacic jó de mindenáron nem hoznám. Egyébként nem értem hogy mi pl. Miért nem szállunk be a Nagy Ádámért olcsó giatal és nagyon hiány poszt nálunk.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet