Montella lesz a Milan új edzője, hamarosan aláír?

7

A Sky Sports és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó jelentései szerint egyre nagyobb az esély arra, hogy Vincenzo Montella lesz a Milan edzője a következő szezonban.

Eredetileg július 1-jére, péntekre időzítették a klubnál az új edző kinevezését, azonban elképzelhető, hogy hamarabb megszületik a megegyezés. Állítólag múlt héten csütörtökön és pénteken volt egy találkozó Galliani, Montella és Gancikoff között, utóbbi a kínai konzorcium képviselője. A tárgyalások pozitívan zárultak.

Montellára esett a vezetőség választása – állítja a Sky és a Gazzetta. Az olasz szakember nagyon közel van a Milanhoz és hamarosan létrejöhet a megegyezés. A piros-feketék hajlandóak kifizetni a Sampdoriának az edző szerződésében szereplő 1,1 millió eurós záradékot.Eközben a Repubblica arról számolt be, hogy Montella ma Milánóba érkezik, hogy aláírjon a klubhoz.

[adrotate banner=”28″]

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Látványos focit játszat. Szurkoló csalogató, szükségünk van a bérletesekre. Nem kell mindenkit leírni, nem tudhatod, hogy mit hoz ki a keretből….

  1. Ez is annyira megmutatja miért tart itt az olasz foci, mindenki rgaszkodik a szokásos rutinokhoz. Régi/új emberek körforgása, haver koma alapon. Lehet bekéne iratni a vezetőséget egy angol tanfolyamra, hogy nemzetközi nevekkel is tudjanak targyalni. Gondolom megint kicsusztunk a nagy nevekből és ehhez a kerethez gondolják ő is elég lesz. Fionál jó munkat végzett amúgy, remélem itt is sikeres lesz. De ami ennél most sokkal fontosabb, az eladás és jó pár minőségi igazolás. Forza Milan!

    • Egyetértek! Nyitni kellene a világra, nem ebbõl a belterjes közegbõl választani. Edzõt, játékost egyaránt.

  2. Emery, Van Gaal, De Boer

    Nem mondom hogy ők a futballtörténelem legendái, de már megint sikerült megkajálnom a dolgokat. Hogy sose tudok ebből kimászni… 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet