A klub felbontotta Mihajlovic szerződését – hivatalos

2

A Milan a hivatalos honlapján jelentette be, hogy közös megegyezés alapján felbontották Sinisa Mihajlovic szerződését.

Mihajlovic tavaly nyáron ült le a Milan kispadjára, azonban a vezetőség elégedetlen volt a munkájával, így áprilisban menesztette és Cristian Brocchi lett az edző. A szerb tréner 301 napig volt a Milan edzője és összesen 37 tétmérkőzésen irányította a csapatot, a mérleg 19 győzelem, 9 döntetlen és 9 vereség.

A közelmúltban Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója Mihajloviccal tárgyalt a szerződésének felbontásáról. A klub hétfőn a hivatalos honlapján jelentette be, hogy sikerült megegyezésre jutni és felbontották a szakember eredetileg 2017 nyaráig szóló kontraktusát. Mihajlovic végkielégítést kap.

A klub sok szerencsét kívánt Mihajlovicnak a további edzői pályafutásához, aki számára az élő szerződés felbontásával minden akadály elhárult, hogy más klubnál vállaljon munkát. Egyes hírek szerint a Torino vezetőedzője lesz a következő szezonban.[adrotate banner=”28″]

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Végre vki kicsit is szembe mert menni Berlusconi elképzeléseivel. Még akkor is ha nem sokra ment vele. És véleményem szerint Mihály tudott volna lendíteni a csapaton egy picikét nagyobbat mint Brocchi ami elég lehetett volna a kupához.

    Amúgy belenyúlni a meccsbe ő sem tudott.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet