Berlusconi szűkszavúan nyilatkozott a kupadöntőről

6

Silvio Berlusconi, a Milan tulajdonosa nem volt túl beszédes a Juventus elleni kupadöntő után. Mint ismert, a csapat hosszabbításban kikapott 1-0-ra, így a torinói együttes nyerte az Olasz kupát.

A várakozásokkal ellenben Berlusconi a helyszínen tekintette meg a Milan-Juve kupadöntőt Rómában, a Stadio Olimpicóban. Az elnök Adriano Galliani és Barbara Berlusconi társaságában követte a pályán történő eseményeket.

“Ha nyersz, beszélj. Amikor veszítesz jobb, ha csendben maradsz. Brocchi jövője? Majd meglátjuk. A Milan jó teljesítményt nyújtott a mai mérkőzésen és gratulálok a srácoknak.” – értékelt röviden Berlusconi a meccs után.Egyébként már javában zajlanak a tárgyalások a tulajdonosváltásról. A következő egy hónapban eldől a Milan sorsa és az, hogy a kínai konzorcium átveszi-e az irányítást.

[adrotate banner=”28″]

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Tényleg lehetne korrekt, ha nem játszottunk volna ugyanez ellen a csapat ellen (illetve az a csapat erősebb volt ha a kezdőt nézzük) hasonlóan jól a bajnokságban és nem dobta volna utána Mihajlovicot a kukába.

  Ráadásul jobb is ha csöndben marad, mivel ez volt Brocchi első meccse amikor nem az általa követelt 4-3-1-2-őt játszottuk és láss csodát, ha nem az elnök úr által szorgalmazott felállásban játszunk, akkor egy tartalékos (60% körül pörgő) Juvénál tudunk jobbak lenni.

  Viszont én is azt a tábort erősítem, aki úgy érzi hogy ha meg lett volna a kupa akkor egyből jött volna a nyilatkozat hogy jó úton vagyunk, ezt kell folytatni, óriási siker blablabla, és ugrott is volna azonnal az eladás, mert ugye minden rendben van. Így viszont hogy a nagy edző-fiatalítás-4312 reformból semmi nem lett (illetve de, totális csőd), nincs mivel takarózni, nincs mivel szépíteni ezt a teljes mélyrepülést. Az utóbbi években volt olasz fiatal projekt (Saponara, Cristante, Acerbi, El S., Balotelli, Bertolacci, Romagnoli stb.), volt legjobb ingyen elérhető játékosok kuka projekt (Menez, Honda stb.), volt 1 szezonnyi költekezés projekt (Bacca, L. Adriano, Bertolacci, Romagnoli stb.) és a koncepció hiányának köszönhetően semelyik nem lett végig csinálva (megvett fiatalok nem játszottak, olcsó húsnak tipikus esete az ingyen érkezők teljesítménye ráadásul nagy fizetésért jöttek, 1 szezonon keresztül költekezni nem elég ahhoz hogy a nulláról felépítsenek valamit, ráadásul év közben megint váltottunk a fiatal olasz csapat projektre).

  Szóval ha a teljes váltáshoz az kellett hogy kikapjunk, akkor legyen.

  • Remek szó a projekt, csak épp semmit nem jelent, ha nem találod meg a csapat élére megfelelő vezetőt. Nem hinném, hogy a csapatszerkezet illetve átigazolási politika olyan rossz lett volna, sőt! A nagy gond a szakmai vezető, aki azt sem tudom, hogy ki Braida távozása után. Az edzők nem tudták teljesíteni az elvárásokat, ez teljesen egyértelmű, de erre azért jobban lehetne hatni egy megfelelő Sportigazgató jelenlétével. Szerintem a legfőbb célok ezek legyenek a jövő Milan építésekor.

 2. Itt is olyan manager típusú edző kellene, mint az angoloknál. Ő döntene mindenben, és így akkor tényleg övé a felelősség ezek után. Nem úgy mint most. Most is kirúgták az edzőt, de tulajdonképpen mindenről a feje fölött döntenek Berlusconi-ék.
  Pedig inkább saját magát rúgná ki. Mindenkinek jobb lenne. Főleg a csapatnak.