2022. október 07., péntek

Soriano továbbra is a Milan célkeresztjében?

-

A Calciomercato.com írása szerint a Milan a nyáron ismét megpróbálkozhat Roberto Soriano szerződtetésével.

Tavaly nyáron a piros-feketék közel álltak Soriano szerződtetéséhez, azonban a feleknek nem sikerült megegyezni az átigazolási árról. Az olasz válogatott játékost azóta számtalan alkalommal szóba hozták a Milannal és Massimo Ferrero, a Samp elnöke januárban 15 millió euróban határozta meg az árát.

A Milan nem tett le Soriano szerződtetéséről és a nyáron ismét ajánlatot fog érte tenni – írja a Calciomercato.com internetes oldal. A 25 éves játékos vélhetően ott lesz az Európa-bajnokságon az olasz válogatottal és jó teljesítmény esetén nőhet a piaci értéke.

Soriano ebben a szezonban 35 bajnoki meccsen 8 gólt szerzett és 3 gólpasszt is kiosztott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Hát barátom ha neked Soriano az álmod akkor ne a Milan-nak szurkolj. . . Középszerű játékos a seria a-ba kb másik 80 db ilyen szaladgál. . . Kell a francnak ! Én bertolaccitól is rókázom főleg ha rágondolok mennyiért vettük ! Az Elek ezerszer jobb v. A Vadócz is és pont 30x került volna kevesebbe. . .

      Egyébként meg ameddig berlu nem írta alá az eladást addig jah sorianokba gondolkodjatok,bár ha nem lesz aláírás akkor inkább játszon a primavera mert akkor kopp mindegy ennek a klubnak.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS