2022. december 04., vasárnap

Muntari: A Milan örökre a szívemben marad

-

Sulley Muntari tavaly nyáron három és fél év után hagyta el a Milant és Szaúd-Arábiába szerződött az Al-Ittahad csapatához, ahol elmondása szerint nagyon jól érzi magát. A ghánai középpályás a nyilatkozatában elmondta véleményét a Milan jelenlegi helyzetéről.

“Nagyon jól érzem magam itt Szaúd-Arábiában. Még mindig figyelemmel követem a Milant. A klub a szívemben marad örökre. Úgy látom a csapat kezd jól teljesíteni, sok jó játékos szerepel a csapatban és keményen dolgoznak Mihajlovic mesterrel. Úgy gondolom, hogy a szezon végén örülhetnek majd a szurkolók. Mindig reménykedem, hogy nyer a Milan, amikor játszanak.” – mondta Muntari.

“Boldog vagyok amikor beszélek róluk vagy hallok valamit a régi társakról. Kuckával nagyon jól jártak, mert mindig harcol és küzd a pályán. Most az a legfontosabb, hogy megverjék a Chievót.”

Sulley Muntari a szaúdi Professional League-ben 17 mérkőzésen szerepelt, ahol 2 gólig és szintén 2 gólpasszig jutott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bárki bármit mond én nagyon csíptem Muntarit..
    Szerintem hatalmas figura.. 🙂
    Kicsit lassú volt, kicsit körülményes, és csinált néha “érdekes dolgokat”, de ettől függetlenül ha formában volt a belét is kihajtotta a meccseken..
    Aztán néha bizony elsült az a bal láb.. Szerzett nagy gólokat..
    A legjobb jelent vele kapcsolatban, mikor Balotelli egy gólja után levette a mezt, erre Muntari kikapta a játékvezető kezéből a sárgát és Ő mutatta fel neki 🙂

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS