2022. november 30., szerda

Mihajlovic cáfolja a távozásáról szóló pletykákat

-

Sinisa Mihajlovic, a Milan vezetőedzője tagadja a nemrégiben megjelent híreszteléseket, miszerint a szezon végén feláll a kispadról.

Kedd reggel a Sky Italia arról számolt be, hogy a szerb vezetőedző döntött a jövőjéről és az idény végén lemond a vezetőedzői pozícióról. Mihajlovic a MilanChannelnek adott interjújában elmondta, hogy nincs igazságalapja a távozásával kapcsolatban felmerült pletykáknak.

“Van egy szerződésem a klubbal és csak a Milan jövőbeli sikereire koncentrálok. Meg kell, hogy mondjam, a távozásomról szóló pletykák hazugságok. Ezek a hírek alaptalanok, senkivel sem beszéltem tegnap ilyen dolgokról. Úgy gondolom, hogy a helyes úton járunk az építkezésben. Két hónap alatt egy mérkőzést veszítettünk el és önök egyből a távozásomról beszélnek. Ezt nagyon sajnálom. Van néhány probléma, de ez minden klubnál előfordul.” – mondta Mihajlovic.

“Nagyon boldog vagyok itt és sohasem tudom majd meghálálni azt a megtiszteltetést az elnöknek és Gallianinak, hogy engem neveztek ki a csapat vezetőedzőjének. Sajnálom, hogy két hónap után legyőztek minket és ezért újra felvetődnek bizonyos kérdések a jövőmről, de ezt már megszoktam. Olaszországban a futball már csak ilyen. Ezentúl is így fogom végezni a munkámat, mindent beleadok. Most csak a Chievo elleni meccsre koncentrálok, mindig mérkőzésről mérkőzésre készülünk fel.”

“Meg kell találnunk a megoldást a javításra, erre egy hetünk van. A támadásnál vannak problémáink, de van egy új tervem. Majd meglátjuk, mi lesz belőle a pályán.” – tette hozzá.

A Milan a hétvégén a Chievo otthonába látogat az olasz bajnokságban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Köszönöm, ezt vártam!
    Az egy mocskos harc amit politikai szálak mozgatnak Berlu és az ő gyermeke az AC Milan ellen! Ebben benne vannak nem egyszer a bírók és hatalmas mértékben a sajtó!
    Folyamatosan minket szurkolókat hergelnek a saját csapatunk ellen! Ezt látni kell és nem bedőlni minden légből kapott hírnek!
    Mihajlovic lehetséges, hogy távozik de ebben a legkisebb szerepe Berlusconinak lesz személyesen. Pontosan a folyamatos negatív, mocskos cikkek és a csapat körüli hangulat. Rengeteg csapatnál volt már, de hogy olyat sehol nem tapasztalt amit nálunk (második!! fordulóban a saját közönsége fütyüli ki a CSK-t és az egész csapatot) ebben biztos vagyok!!
    Emberek vannak a pályán és a pálya mellett is! Ezt kellene elfogadni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS