2022. december 07., szerda

Menez: Jó volt betalálni egy ilyen nehéz időszak után

-

Jeremy Menez, a Milan francia csatára boldogan nyilatkozott az Alessandria elleni kupameccs után.

Menez több mint fél évet hagyott ki súlyos sérülés miatt és közel 1 év után lépett ismét kezdőként pályára a Milanban. A francia csatár két gólt szerzett a keddi kupaelődöntő visszavágóján.

“Jó volt gólt szerezni egy ilyen nehéz időszak után. Nagyszerű este volt. Nagyon nehéz volt ilyen hosszú ideig, közel hét hónapig távol maradni a pályától. Ilyenkor elkezdesz gondolkodni különböző dolgokon és alig várod, hogy visszatérhess a pályára. Az egész klub, beleértve az elnököt, Gallianit, a csapattársakat és a szakmai stábot, mindenki nagyon közel állt hozzám és ez fontos volt számomra. Meg akartam tartani a tavalyi eredményeimet, de sajnos abba kellett hagynom. Nagyon küzdöttem, hogy visszatérjek és jól teljesítsek.”

“Így, hogy bejutottunk a döntőbe, tudunk a bajnokságra koncentrálni, mert még sok a lejátszandó mérkőzés. A következő néhány meccs döntő fontosságú lesz, majd meglátjuk, hogy mi történik. Reméljük, hogy jól fognak alakulni a dolgok. Támadósor? Úgy érzem, hogy mindenkivel könnyű együtt játszani, de az edző fogja meghozni a döntéseket.”

“Jól érzem magam, de még mindig nem vagyok 100 százalékos.” – fejezte be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS