2022. november 29., kedd

Játékoscsere a Milan és a Napoli között?

-

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója már a nyári erősítéseket tervezi. Eddig alig lehetett olvasni egy középpályás esetleges érkezéséről, mivel elsősorban a védelem megerősítése élvez prioritást, azonban most egy olyan játékost szeretne szerződtetni a Milan, akit tavaly nyáron már szóba hoztak a csapattal.

Mirko Valdifiorit már a tavaly nyári átigazolási időszakban szerette volna a vezetőség szerződtetni, de akkor a játékos inkább követte Maurizio Sarri edzőt Nápolyba. Valdifiori meglehetősen kevés játéklehetőséget kap, ugyanis eddig a bajnokságban csak 6 mérkőzésen szerepelt. A játékos nincs megelégedve a helyzetével és távozna a Napolitól. Galliani kapva az alkalmon leigazolná a 29 éves középpályást.

Állítólag a Milan Andrea Poli játékjogát adná cserébe. Az olasz középpályás szintén kevés szerephez jut Sinisa Mihajlovic irányítása alatt, viszont Sarri már télen is szerette volna elcsábítani, de akkor nem történtek komolyabb tárgyalások.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mindezt a tegnapi meccs után kell, amikor Poli helyenként már-már Montolivo szintjén játszott?! Volt egy-két olyan zsugája, hogy csak néztem. Persze tudom, ha sűrűbben osztogatta volna a kulcs passzokat akkor nem a kispadon ücsörögne. Mindenesetre kaphatna sűrűbben lehetőséget és majd kiderül illeszkedik-e a csapatba.

  2. Ennél nagyobb marhaságot nem halottam. Galliani nem normális. Állítólag jövőre a dobogóért harcolunk majd pl. a Nápollyal. Akkor miért is kéne nekünk olyan, aki náluk se fér be. Poli egyébként egy jó tartalék, de fiatalabb mint ez a 29 éves fiú. Mi ebben az üzlet ?

  3. Poli egyáltalán nem rossz játékos. Emlékszem a régebbi meccsekre, ahol sokszor őt találtam a legjobbnak…. viszont sok volt az edzőcsere és taktika váltás… jelenleg ő is a helyét keresi a csapatban.
    Nem cserélném el a Napoli-val. Ha jön helyette valaki, akkor az legyen sokkal jobb.

    Különben is Poli-ból még lehet pénzt csinálni… a Napoli játékosából már nem…. szvl rossz üzlet lenne a csere.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS