2022. november 30., szerda

Niang jól van, üzent a szurkolóknak

-

Mint már arról beszámoltunk, M’Baye Niang vasárnap autóbalesetet szenvedett. A francia csatár körülbelül 2 hónapig nem állhat Sinisa Mihajlovic rendelkezésére, mivel a balesetben a bokája és a válla is megsérült. Niang a hivatalos közösségi oldalán keresztül üzent a szurkolóknak és elárulta, a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt történt a baleset.

“Szeretnék véget vetni a pletykáknak és a spekulációknak. A baleset egyetlen oka az időjárás volt. A barátnőm és én jól vagyunk és a klub egy hivatalos közleményt adott ki a sérülésemről. Őszintén köszönöm a támogatásotokat. Hamarosan visszatérek. Forza Milan!” – írta Niang.

A francia csatárt Jeremy Menez, Mario Balotelli vagy Luiz Adriano fogja pótolni a következő hónapokban.

A Gazzetta kedden további részleteket közölt Niang balesetéről. A csatár étteremben vacsorázott a barátnőjével, majd ezt követően elindultak. A heves esőzések hatására Niang elveszítette az irányítást az Audija felett, amely a falnak csapódott. A várakozások szerint Niang a jövő héten Amszterdamba utazik, hogy orvosi vizsgálatokon vegyen részt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. No igen…ha ezt Balotelli csinálta volna egészen másképpen lenne lefestve a történet,és ezen csámcsogna az egész világ….

    pedig egyszerű…ha egy luxus autóval az útviszonyoknak megfelelően vezetsz akkor többnyire nem csapódik a falnak. Viszont ha félhülye módjára tolod neki,akkor bizony neki csapódik…tehát azért maradjunk annyiban a csúnya rossz eső miatt,és azért mert nyomorék volt a soför történt a baleset…
    Egyébként én jól megbüntetném ezt a Tonyót,mert az EL-re hajtunk v. a BL helyekre és mindenkire szükség van,még egy ilyen nyomorékra is mint Niangsőt Misinél alapember….tehát biztosan zúgó bümtetést vágnék hozzá azért mert agynélküli volt !!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS