2022. december 07., szerda

Menez hosszú kihagyás után visszatért a pályára

-

Jeremy Menez, a Milan francia csatára 181 nap után lépett ismét pályára a Milan színeiben.

A 28 éves játékosnál tavaly nyáron diagnosztizáltak az orvosok komoly hátsérülést, melynek következtében hosszú hónapokig nem volt bevethető. Menez az Inter, a Palermo és az Udinese ellen már a cserepadon volt és vasárnap pályára is lépett. Menez a Genoa elleni bajnokin a 77. percben állt be csereként M’Baye Niang helyett és 181 nap után ismét pályára lépett. Menez legutóbb tavaly augusztus 17-én játszott a Perugia elleni kupameccsen, azt megelőzően pedig a bajnokságban tavaly áprilisban, éppen a Genoa ellen.

Egyébként Menez a találkozót követően az Instagram közösségi oldalán köszönte meg a szurkolók támogatását, ugyanis a meccs hajrájában a francia csatár pályára lépésekor nagy üdvrivalgás tört ki a San Siróban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azt hittem sokkal elszántabb lesz 🙁 Sajnos csak lézengett a pályán! Remélem hamar visszanyeri az önbizalmát és a lelkesedését! Az erőnlét nem lehet ok egy ilyen teljesítményre egy ilyen szintű játékosnak simán ki kell bírni 20 percet amennyiben teljes értékű edzést végez a többiekkel ! Forza Milan!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS