2022. december 07., szerda

Gallianit az átigazolási piacról kérdezték

-

Jelenleg is tart az átigazolási időszak, ami idén sem olyan egyszerű a Milan háza táján. Eddig csak Kevin-Prince Boateng érkezett a csapathoz, ő is ingyen, miután felbontották a szerződését a Schalke 04 csapatánál. Adriano Galliani, a klub vezérigazgatója ma újságírók kérdésére válaszolt a mercatóval kapcsolatban.

“Hamarosan véglegesítjük az üzletet a Romával El Shaarawyról. Nocerino iránt van több érdeklődő is, de ő egy MLS ajánlatra vár, ami megoldás lehet a számára. De Jongnak és Diego Lópeznek viszont nehéz új csapatot találni, mindketten maradni fognak a Milanban.”– nyilatkozta a vezérigazgató, aki az érkezőkről is beszélt, de szavaiból az derült ki, hogy nem érkezik már senki a téli átigazolási időszakban.

“Vangioni valószínűleg júliusban fog érkezni, mivel nem kaptunk választ idén januárban a River Plate csapatától. Luiz Adriano visszatért, így sokan vagyunk elöl, ezért addig nem érkezik El Ghazi. Ben Arfa júniusban érkezne? Nem tervezek ennyire előre. Alex? Az orvosok megvizsgálták Alexet és az MRI vizsgálat negatív eredményt hozott. Mexés is hamarosan visszatér, így nem fogunk tárgyalni senkivel. Jól állunk a védelemben. Ranocchia? Tovább folyik közte és a Sampdoria között a tárgyalás”.

Mihajlovic a téli átigazolási időszakban erősítést kért Gallianitól, eddig Boateng érkezett csak, viszont Suso és Cerci a Genoa csapatához szerződött és El Shaarawy sem fog visszatérni. De Jong iránt Amerikából és Angliából is érdeklődnek, de nincs konkrét megkeresés, míg López egy Törökországból érkező ajánlatot utasított el.

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Ez nem a FIFA 2016, ahol bárkit bármennyiért meg lehet venni. Való igaz a csapat rég nem látott mélységben, milán mez viselésére méltatlan játékosokkal tele, de jelenleg a klubnak nincs pénze, és vagy ha van is sem akarják erre fordítani. Valószínűleg a thaiföldi csodára várunk, de szerintem arra meg hiába.
      A lehetőségekhez mérten szinte nulla befektetéssel mozgolódtunk eddig a piacon már hosszú évek óta, talán a nyár kivételével amikor már Berlut kivégezte volna a Curva Sud ha nem tesz valamit az asztalra.
      Örök igazság sajnos: kis pénz kis foci!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS