2022. december 02., péntek

Galliani: Nincs szükségünk középhátvédre

-

Adriano Galliani, a Milan vezérigazgatója a Fiorentina elleni mérkőzés előtt beszélt az átigazolási piacról és megerősítette, hogy Leonel Vangioni januárban vagy júniusban csatlakozni fog a csapathoz.

“Ahogy mindig is mondtam, 28-an voltunk, és most is 28-an vagyunk, mert Boateng érkezett Suso helyére, aki jól szerepelt, nyilvánvaló, hogy nem minden játékos olyan rossz amelyiket leigazoljuk. Cercivel kapcsolatban most is tárgyalásban vagyunk, Luiz Adriano elment, majd meglátjuk, hogy hányan távoznak, és hogy miként reagáljunk. Vangioni? Jó kapcsolatban vagyunk a Riverrel, és ezt meg is akarjuk tartani. Egész biztosan érkezni fog. Meglátjuk, hogy megtaláljuk-e a Riverrel annak a lehetőségét, hogy hamarabb csatlakozzon hozzánk. Megtörténhet, de inkább a Riveren múlik, mint rajtunk. Ha egy elfogadható árat szabnak kérnek érte, azonnal is jöhet.” – mondta Galliani a Sportmediasetnek.

“Ranocchia? Az Ő esetében inkább nem, mint igen. Ely sérülésével megpróbáltunk egy hátvédet igazolni, de vannak oda már négyen, és az elég. Nincs szükségünk hátvédre. Még van időnk az utolsó napig, de ez inkább egy nem. El Ghazi? Ő egy olyan játékos akit nagyon kedvelek, de nem tárgyalunk róla, és egyelőre nem is fogunk. Ehhez az kell, hogy Cerci távozzon, és ne térjen vissza El Shaarawy. Ők mindketten El Ghazi előtt vannak.”

Witselről: “Szerintem nem fog januárban eligazolni, hanem majd júliusban. El Shaarawy? A Monaco értesített engem, hogy nem kívánnak élni az opciójukkal. Nincs amit mondjak, egészen a kölcsön utolsó percéig szerepeltették.” – fejezte be.

Köszönet Kiss Zoltánnak a fordításért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Igaza van! Van 4 amiből 3 középhátvédünk igazi bajnok:
  – Alex a lassú
  – Zapata a bizonytalan
  – Mexes a forrófejű

  Ha jobban meggondolom 3an együtt majdnem érnének annyit mint Romagnoli bal lába… pedig ő sem egy Nesta.

  1 normális középső védő kéne mellé akinek vmi rutin is van a lábában de még nem 70 és a halál között van aztán csókolom.

  De még mindig azt mondom a középpályára kell ember aki tud és akar egyszerre.

 2. Szerintem sem kell most igazolgatni..
  Ez az argentin se hiányzott senkinek.. meg nyáron sem fog..
  Középhátvéd van elég. Nyáron ki kell rakni Mexes is és Alexet is.. A kettő helyett kell egy jó belső védő.
  Vagy Vergara jöjjön vissza és addig meglátjuk lehet-e Elyből igazi klasszis védő.

  Sajnos a piac nincs tele igazán jó védőkkel, jobban járunk, ha kineveljük.
  Ely egy jó alapanyag erre, Romagnolival párban.

  Egy középpályás kellene Noce és Mauri helyett.
  De az is inkább legyen fiatal. Viviani lenne nagy vétel vagy Baker a Chelseaből..

 3. És még dícsérje valaki ezt a bolond kopaszt…már komolyan megy az agyamra…igen nagy dolgokat csinált, nagyon nagyokat….de most már komolyan kezd elmenni az esze és már valahogy nem azt lássa amit a szurkoló és szerintem még Berlusconit is megbolondítsa…kár hogy akkor amikor Barbarával hadi lábakon voltak nem ment el mint ahogy azt akarta, mert attól a naptól nem csinált semmi okosat, semmi normálisat…na meg ezek a nyilatkozatok….
  1. 28-an voltunk, és most is 28-an vagyunk, mert Boateng érkezett Suso helyére,és L.Adrianot helyére ki érkezett???
  2. És ha kell El Ghazi akkor ahhoz az kell, hogy Cerci távozzon, és ne térjen vissza El Shaarawy na és akkor már csak 26 lesznek….
  3. Nincs szükségünk hátvédre. Hát persze hogy, minek is az, ez nem AC Milan ahol a legendás hátvédek voltak mindigis….van oda elég, csak nagyon gyengék…nem emlékszik már hogy voltak itt olyanok mint Baresi, Cafu, Maldini, Nesta, Thiago Silva…igen akkor nemis kellett volna de most? Nemis 1 hátvéd kéne, de nem Vangioni félék…
  4. Még van időnk az utolsó napig…hát igen, nem kellenek a pontok, nagyon jól ál a csapat, elhúztak vagy 15ponttal a Napolitól…úgy néz ki a Scudetto már a zsebben van…
  5. Witselről: “Szerintem nem fog januárban eligazolni, hanem majd júliusban…mert hogy pénzt nem fognak adni érte az is biztos, majd csak ha ingyen fog érkezni,…
  6. nyilvánvaló, hogy nem minden játékos olyan rossz amelyiket leigazoljuk…ehez talán nemis kell mit mondani….vagy ingyen vagy 30millás Bertollacik akik anyit érnek mint én…ha Bertollaci 30milla akkor Kucka 60…

  • 1. LA távozása még nem hivatalos!

   2.EL Sha jelenleg nem a keretünk része, Cerci viszont igen!
   Ha Cerci elmegy, és SES visszajön.. még mindig 28an leszünk.
   Ha Cerci elmegy, és SES se jön vissza, akkor se leszünk 26an a fent említett okokból, csak 27en!

   3. Ebbe nehéz belekötni, tényleg kellene egy Godin szintü védő
   De Vangionit azért ne szarozzuk már le.. Csak megnyerték a délamerikai BL-t, és csak Döntőt játszottak a klub VB-n a Barca ellen, ahol végig is játszotta a mérkőzést!!

   6. Bertolacci 20millió volt, Bacca volt 30!
   Az már más kérdés hogy szerintem Bertolacci helyett simán jöhetett volna Witsel 30ért, vagy bárki más.. mert Kucka sokkal jobb nála!

   Szerintem amúgy két igazolás elég lenne, egy középhátvéd, és egy labdabiztos pontosan passzolni tudó középpályás aki ki tudja hozni a labdákat!
   Nem leszek népszerű köztetek, de ha Menez és Balotelli na meg Boateng végre fittek lesznek, akkor tényleg csak a Védelembe kellene igazolni valakit!

   • Én úgy tudom hogy tegnap már hivatalos lett LA távozása…de lehet hogy csak rosszul fordítottam le magamnak…tehát azért is írtam hogy már nem 28 hanem 27, és lehet hogy 26 lesznek ha így fogják folytatni…de akár 28,27,26 akkoris ha nem fog érkezni senki olyan mintha csak 10 (vagy 9,5) lennének minden meccsen…
    Szerintem ha Vangioni anyira jó lenne akkor nem ott lenne ahol van most, és más rég elvitték volna főleg ha nemsokára lejár a szerződése…és megint csak ingyen játékost igazolnak, és megint csak olyan aki lehet csak egy átlagos játékos lesz, és ide nem egy átlagos hátvéd kell, hanem olyan aki komolyan erős hátvéd, akire lehet számítani, aki majd tud dirigálni és irányítani a védekezést, és akitől majd Romagnolli is tud sokat tanulni hogy egyszer tényleg olyan legyen mint Nesta…és nem egy Vangioni aki megint csak egy “lehet hogy bevállik játékos”…meddig akarnak még tesztelgetni, spekulálni és reménykedni hogy egyszer hátha egy ingyen játékosból majd legenda lesz…
    Oké, igen, Bertolacci nem anyi volt, elnéztem, de eddig én nem adnák érte meg 2milliót sem…

 4. elnézést kérek mindenkitől,de galliani kur@anyukáját!nulla,az az nulla igazolással akarja lehúzni a telet.ki hallott már ilyenről,hogy egy feltörekvő csapat SENKIT sem igazol???????????????????????????????????????????azokat állítja be ez segg új igazolásként,akik sérültek voltak.komolyan mondom,megtudnám fojtani ezt az embert.ilyen nincs,hogy még egy kis nevet sem,senkit sem igazolunk,még a frosinone,meg a hellas is igazol,csak mi vagyunk ilyen lúzerek:(((((((((((((((

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS