2022. december 07., szerda

Lippi vagy Brocchi válthatja Mihajlovicot – sajtóhír

-

Egybehangzó olasz sajtóértesülések szerint Marcello Lippi és Cristian Brocchi a legesélyesebb a Milan vezetőedzői posztjára, amennyiben menesztik Sinisa Mihajlovicot.

2010 óta Mihajlovic az ötödik edző a Milan kispadján Leonardo, Massimiliano Allegri, Clarence Seedorf és Filippo Inzaghi után.

A Sky Italia és a La Gazzetta dello Sport szerint a szombati Roma elleni mérkőzés fog dönteni Mihajlovic jövőjéről. Silvio Berlusconi mérges és elégedetlen volt a Bologna elleni vereség után, hiszen nem ilyen teljesítményt várt, amikor tavaly nyáron közel 90 millió eurót fordított játékosok szerződtetésére.

A Milan jelenleg a 7. helyen áll 10 ponttal lemaradva a 3. helyezett Napolitól. Állítólag Marcello Lippi vagy Cristian Brocchi a legesélyesebb arra, hogy – Miha távozása esetén – átvegye a csapat irányítását.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Marcelo Lippi… Hagyjuk már gyerekek… már 5 évvel ezelőtt is megmutatta az olasz válogatott élén, mennyire besült már ez a megkopott öreg edző… Egyszerűen eljártak felette már az idők…..
    mi is volt 2010-ben az Olaszokkal Dél-Afrikában?! Szlovákokkal, Paraguayal és Új Zéladdal kerültek egy csoportba,és a világ rajtuk röhögött hogy ebből a csoportból utolsóként kiestek két döntetlennel meg egy vereséggel … No comment Az anno címvédő elment Afrikába és röppentek is mint a házunk kéményéről Afrikába vonuló gólyák 😀 Basszus… Buffon, Criscito, Zambrotta, De Rossi, Iaquinta, Di Natale, Gilardino, Cannavaro, Chiellini, Camoranesi, Gattuso,Pirlo Quagarella megilyen játékosokkal égtünk öt évvel ezelőtt ilyen ellenfelekkel szemben….

    Már akkor nyugdíjba kellett volna mennie az öregnek….

    Kínában még 2012-ben, meg 2012-bajnok lett,de azért az már nem olyan was ist das dolog szerintem……

    Brocchi meg nem tett lesemmi érdemlegesett edzőként az asztalra szerintem…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS