2022. december 02., péntek

Barcelonából érkezhet kétszeres BL-győztes védő

-

Januárban a Milan mellett a Juventus, az Inter, a Fiorentina és a Sevilla is szerződtetné az FC Barcelonánál mellőzött Marc Bartrát.

A 24 éves játékos a jelenlegi szezonban mindössze 6 mérkőzésen kapott lehetőséget a bajnokságban és a Pique-Mascherano duó mellett nincs könnyű dolga a kezdőcsapatba kerülésért.

A Sport.es jelentései szerint számos kérője akad Bartrának, aki szeretne ott lenni a 2016-os Európa-bajnokságon és ennek érdekében folyamatos játéklehetőségre van szüksége. A spanyol védő iránt Olaszországból a Milan, az Inter, a Juventus és a Fiorentina, míg Spanyolországból a Sevilla érdeklődik. Bartra ára 12 millió euró és a legfrissebb hírek szerint a Sevilla már egy kölcsön+opció ajánlatot is benyújtott a katalánok felé.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

14 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. na ő kell!romagnolival együtt-alex a padon,ha valamelyikük megsérül,és van egy nagyon erős belső védő párosunk!ha bertoért kiperkáltunk 20 millát,nehogy már 12 milla fájjon egy ilyen játékosért,én galliani helyében oda mennék,lecsapnék az asztalra 13 millát,oszt csókolom,hülyék lennének nem eladni áron felül,mi meg magunkhoz képest olcsón vennék egy remek játékost

  2. Én tényleg komolyan nem is értem hogy honnan jönnek ezek az ötletek… csak a sajtó dobja be, vagy ha tényleg a Milan háza táján ilyen védőkbe gondolkodnak, akkor tényleg sík hülyék… már nem azért, de annyi jó/jobb védő van és pont a barcelonából kéne valaki… nem is értem az egészet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS