2022. december 02., péntek

Conte szerint Balotellinek bizonyítania kell

-

Antonio Conte, az olasz válogatott szövetségi kapitánya szerint Mario Balotelli kiváló képességekkel rendelkezik és nagy potenciál van benne, de bizonyítania kell, ha szeretne ott lenni a jövő nyári Európa-bajnokságon.

Pár nappal ezelőtt kisorsolták a 2016-os Eb csoportköreit. Olaszország az E-csoportba került Belgiummal, Írországgal és Svédországgal. Mario Balotelli a sorsolást követően az Instagram oldalán a következő bejegyzést posztolta: “Nem tudok várni”

Antonio Conte egy interjúban reagált SuperMario bejegyzésére.

“Mire nem tud várni? A tornán játszani vagy a televízión keresztül nézni az Eb-t? Minden rajta múlik és sokat kell bizonyítania. Balotelli olyan képességekkel rendelkezik, amellyel nagyon sokan szeretnének. Potenciálisan ott van a világ öt legjobbja között, de egyértelműen nem a futball az elsődleges az életében. Mindannyian reméljük, hogy meg tudja mutatni a tehetségét.” – mondta Conte.

“Scudetto? Négy vagy öt csapat fog harcolni a bajnoki címért. Az Internél és a Juventusnál sok változás történt, de egyre jobbak.” – tette hozzá.

Balotelli jelenleg sérülésből lábadozik és ha minden jól alakul, akkor a hétvégén már pályára léphet a Frosinone elleni bajnokin.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS