2022. december 02., péntek

Sirigu továbbra is kiszemelt, több csapat is vinné

-

A Milan továbbra is élénken érdeklődik a Paris Saint-Germain kapusa, Salvatore Sirigu iránt, eközben a Premier League-ből is szívesen szerződtetnék az olasz kapust.

A 28 éves kapus a jelenlegi szezonban mindössze 1 meccsen kapott lehetőséget és nagy valószínűséggel januárban a több játéklehetőség reményében távozni fog. Sirigu mindenképpen szeretne ott lenni a jövő nyári Európa-bajnokságon, ehhez viszont játszania és bizonyítania kell.

A FranceFootball beszámolói szerint a Milan továbbra is erősen érdeklődik Sirigu iránt. A piros-feketék mellett az Aston Villa és a Newcastle is szívesen leigazolná az olasz hálóőrt. Jelen pillanatban a 16 esztendős Gianluigi Donnarumma teljes mértékben élvezi Sinisa Mihajlovic bizalmát, de kérdéses, hogy hosszú távon mi fog történni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem is értem miért Kell leírni Lopezt, szerintem fél kézzel és lábbal is megeszi Donnat. Nem a kapusban kell mindig keresni a hibát. Ha 1x az egész csapat mélyponton van az sajnos minden játékosra kihat. Szerintem Lopez az egyik legjobb kapus. De ha a védelem átjáróház akkor be kéne falazni a kaput és akkor talán nem kapunk gólokat. Arra azért kíváncsi leszek ha Donna bepotyázik párat márpedig be fog , akkor kit fogtok hibáztzatni???

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS