2022. szeptember 27., kedd

Nem elég a 25 millió eurós ajánlat Vázquezért

-

Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke elmondta, a Milan által felajánlott 25 millió eurós ajánlat nem elég Franco Vázquezért.

Bő másfél hónap múlva az átigazolási piac újra megnyílik és a Milan vezetősége szeretné megerősíteni a középpályát. A lehetséges érkezők között van Franco Vázquez (Palermo), Axel Witsel (Zenit) és Adam Maher (PSV).

Az olasz élvonalban szereplő Palermo elnöke a közelmúltban az újságírók kérdésére válaszolva elmondta, a Milan ajánlata nem elég a 26 éves támadó-középpályásért.

“A Milan 25 millió eurót ajánlott Vázquezért, de ez nem elég. Ha azt mondják, hogy 30 millió euró, akkor hajlandó vagyok elgondolkodni, hogy júniusban elengedjem-e. Természetesen akár már januárban is létrejöhet az üzlet, amennyiben valaki 30 millió plusz áfát kínál érte.” – mondta Zamparini.

Ez tehát azt jelenti, hogy a Palermo 36,6 millió eurót szeretne kapni Vázquezért, mivel Olaszországban 22 százalékos az ÁFA.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Azért elképzelhetőnek tartom, hogy azért viselkedik így velünk mert elege lett a Galliani féle tárgyalásokból. Fél év alatt megegyezünk az árban, majd elkezdünk alkudozni, hogy mi nem kp-re gondoltunk, hanem cserejátékosokban, meg egy 24 éves részletfizetésben. Persze opciós joggal a fűnyírógépükre… Van akinek egy idő után ez felb@ssza az agyát. 🙂

  2. Bő 30 percet láttam csak a srácot az Empoli ellen, így fogalmam sincs, hogy mire képes. Első hangzásra még a 25 millió is sok érte, hiszen ennyi idősen a csúcson kellene lennie már, de nem sokat hallottam róla (pedig a válogatottat úgy ahogy figyelem).
    Ettől függetlenül én olyan játékosnak örülnék januárban, akinek gyilkos szabadrúgásai vannak. (Ő ilyen?) Ezen a téren Balo az egyetlen, akire viszont hosszú kihagyás vár.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS