2022. december 05., hétfő

Hárman kaptak meghívót az U21-es válogatottba

-

Gianluigi Donnarumma, Alessio Romagnoli és Davide Calabria is meghívót kapott az olasz U21-es válogatottba.

Donnarumma eddig három mérkőzésen lépett pályára a Serie A-ban és úgy tűnik, hogy Diego López sérülése miatt a fiatal kapus egy ideig biztosan marad a kezdőcsapatban. A 16 éves kapus remek teljesítményére az olasz U21-es válogatott szövetségi kapitánya, Luigi Di Biagio is felfigyelt. Donnarumma mellett Romagnoli és Calabria is meghívót kapott a korosztályos válogatottba.

Az olasz U21-es válogatott november 13-án Szerbiával, majd 17-én Litvániával játszik Európa-bajnoki selejtezőt.

>> AZ OLASZ U21-ES VÁLOGATOTT TELJES KERETE:

KAPUSOK: Alessio Cragno (Cagliari), Gianluigi Donnarumma (Milan), Simone Scuffet (Como);

VÉDŐK: Antonio Barreca (Cagliari), Davide Calabria (Milan), Mattia Caldara (Cesena), Andrea Conti (Atalanta), Alex Ferrari (Bologna), Nicola Murru (Cagliari), Alessio Romagnoli (Milan), Daniele Rugani (Juventus);

KÖZÉPPÁLYÁSOK: Marco Benassi (Torino), Danilo Cataldi (Lazio), Nicolò Fazzi (Virtus Entella), Alberto Grassi (Atalanta), Rolando Mandragora (Pescara), Valerio Verre (Pescara);

TÁMADÓK: Domenico Berardi (Sassuolo), Federico Bernardeschi (Fiorentina), Kingsley Boateng (Bari), Alberto Cerri (Cagliari), Luca Garritano (Cesena), Gaetano Monachello (Atalanta).

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ha jól emlékszem nyáron volt egy ilyen lista ahol összeszedték a legtehetségesebb játékosokat Olaszországban. Azon a listán a juvés Rugani ott volt Romagnoli előtt. Szerintem sokkal jobb lesz Romagnoli. Idén is folyamatos játéklehetőséget kap, ami egyértelműen jót tesz neki, ellentétben Ruganival, aki idén még egy percet sem játszott.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS