2022. december 02., péntek

Honda télen a Premier League-ben köthet ki

-

Állítólag az angol élvonalban szereplő West Ham a Milannál kevés játéklehetőséghez jutó Keisuke Honda szerződtetését fontolgatja.

A 29 éves játékos az előző három mérkőzésen csak csereként beállva kapott néhány perc játéklehetőséget Sinisa Mihajlovictól. Honda tegnap a Chievo ellen a 85. percben lépett pályára.

Úgy tűnik, hogy Honda elégedetlen a helyzetével és elképzelhető, hogy a téli átigazolási időszakban távozik. A Sun értesülései szerint a West Ham United egy komoly ajánlatot készül tenni januárban a japán középpályásért. Az angol együttes állítólag 7 millió eurót fog kínálni a Milannak.

A West Ham mellett szintén a Premier League-ben szereplő Tottenham is érdeklődik Honda iránt, aki 2014 januárjában csatlakozott a Milanhoz és azóta 54 mérkőzésen 9 gólt és 8 gólpasszt jegyzett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Mindig is több volt Hondában, mint amit nálunk mutatott. Eredetileg trequartista, de ezen a poszton a 4-3-1-2-ben úgy eltűnt, mintha a pályán sem lett volna. 4-3-3-ban a jobb szélen tavaly volt egy időszak amikor jól nyomta. Azért még 4-2-2-ben a jobb szélen ki lehetne próbálni Cerci helyett. Ha nem megy neki, akkor pedig el kell adni.

    Egy játékoscsere a Tottenhammel nem lenne rossz.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS