A legfrissebb hírek szerint Joao Moutinho (Monaco) és Asier Illarramendi (Real Madrid) is szerepel a Milan kívánságlistáján.

A Sky és a La Gazzetta dello Sport egybehangzó jelentései szerint a Milan letett Roberto Soriano szerződtetéséről. A transzfert Silvio Berlusconi vétózta meg. Állítólag a Napoli már elküldte 12 millió eurós (+ Züniga teljes játékjoga) ajánlatát a Sampdoriának.

A Sky szerint a Milan célpontja a középpályára Joao Moutinho és Asier Illarramendi. A piros-feketék már felvették a kapcsolatot a Real Madriddal, azonban Illarramendi nagy valószínűséggel visszatér korábbi együtteséhez, a Real Sociedadhoz.

Eközben a Sky szerint a Milan vezetősége kedden este felvette a kapcsolatot a Erik Lamela ügynökével.

19 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Szerintem meg az első, amiben ez a név szerepel: Moutinho

  Lamela elsősorban jobbszélső, arra meg nincs igazán szükségünk.

  • Szerintem is Moutinho kell ide. Jó, megbízható játékos, aki tudás szinten kicsit alul értékelt.

   És felhívnám mindenki figyelmét arra, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan ,idén is egy rivális csapat vette meg a kiszemeltünket .
   Bár Zuniga játékjogával többre megy a Samp mint Nocerinoéval .

 2. Meggyőzhető vagyok Moutinhoval kapcsolatban, csak akkor tegyünk oda egy fasza ajánlatot. Pld.: A Fáraó végleg az övék, +5-8 millió. Ez így felettébb szimpatikus lehet ott is itt is.

 3. BL-t lehetne nyerni azokkal a játékosokkal,akiket kiszemeltünk az elmúlt pár évre visszamenőlegesen! Hiszem ha látom!

 4. Moutinho, Witsel, Illaramendi. Ez mar versenyképes középpálya lenne. Es kijött volna abból a pénzből amit el költünk idén.

 5. Én itt most is csak a kapkodást látom. Dobálóznak a nevekkel, rögtönöznek, a már véglegesnek tűnő igazolásokat felülírják az újabbnál újabb nevek, addig kavarnak, variálnak, hogy a végén csak azt kapjuk, aki maradt, aki nem kellett senkinek.
  KI kellene már végre venni Gáljani kezéből ezt játékot, lehet, hogy ő jól szórakozik, de annak, hogy most is tele vagyunk, nem Milan szintű focistákkal, akiktől csak nagy-nagy nehezen tudunk megszabadulni, ez elsősorban az ő hibája.
  Komolyabb, koncepciózusabb igazolási rendszert kellene, ill. kellett volna már itt régen bevezetni, és akkor nem jutottunk volna ide.

  • Ez egyáltalán nem igaz! A klub igazolási politikája, fiatal csapatépítést célozta!
   A hiba csak a nem megfelelő szakmai stáb felállítása volt… Azt hiszem ezt már sokszor kibeszéltük.
   A nagy visszavonulók óta kiket igazoltunk?
   Gabriel
   Abate/DS (tarcsiból) – Vergara (Ely -utánpótlás) – Acerbi/Romagnoli – Antonelli/DS
   Poli – De Jong (mint vezér) Cristante (tarcsi) – Montolivo / Van Ginkel (kölcsön)
   Saponara/Mastour (tarcsi)
   El92 – Balotelli/Niang

   Mivel fiatalokat egyik edző sem volt hajlandó megfelelően beépíteni, hoztuk Honda-t, Menez-t, Zapata-t, Diego Lopezt….stb.
   A rutinos játékosok szinte egytől egyik aktuális edző kifejezett kérésére érkezett. Ezt nem is keverném ide. Biztos én vagyok az elfogult szeretett csapatommal szemben, de szerintem ez a koncepció és névsor igenis a jövő csapata lehetett volna! Ha egy komoly edző összeállítja és a gyenge pontokra igazoltunk volna 1-2 érett klasszist, ha már látjuk melyek ezek a posztok!

   • Oké, rendben.
    Van itt azért néhány érthetetlen dolog, amiben nehéz értelmes koncepciót találni.
    Miért adtuk el pl. El92-t, Saponarát, Ramit?
    Mit műveltek a két ikonunkkal, Sé papával és Pippóval?
    Miért akarták Ibrát visszahozni, egyáltalán miért kellett T.Silvával együtt eladni?
    Miért kellett most Balotellit visszahozni?
    Miért nem a középpályát erősítjük, hiszen manapság ott dőlnek el a meccsek?
    De még folytathatnám…

    • Az eladásokat könnyű megmagyarázni… Nem kellettek! Játszott bármelyik?
     See és Pippo ugyan azért került lapátra, Berlu nyilatkozata alapján: Nem vették figyelembe a klub kérését, miszerint csapatot kell építeni, hosszú távra. Én ezekkel egyet is értek.
     Eladások…. Legszomorúbb, de azt hiszem egyszerű gazdasági okai voltak. Balotellit visszahozni ingyen rossz döntés?? 43 meccsen 26 gólt lőtt nálunk…. Ha nem jó a hozzáállása egyszerűen nem játszik és kész. Szerintem ezzel nincs gond. Középpálya legnagyobb hiányossága, hogy DJ-vel szerződést hosszabbítottunk és így arra a posztra eleve nem akar igazolni Mihály. Legalábbis nekem úgy tűnik. Akiket szóba hoztak, mind-mind box to box középpályások.

     De ugyan úgy találgatok, mint gondolom te is. Ráadásul azóta itt van? egy Kucka aki aztán a legalja! 🙁 1 lépés előre 2 hátra.

     • Nem értek veled mindenben egyet, de tiszteletben tartom a véleményed.
      Lényeg, hogy mindketten a Milan miatt aggódunk, s mindketten azt szeretnénk, ha a világ tetején, újra a régi fényében tündökölne az imádott csapatunk!

  • A legfontosabb amit kihagytam. Ki venne olyan játékost aki nem játszik? A keretünk óriási, viszont rotáció nulla! Persze biztos ez is Galliani hibája. Így marad ami megy is… vért izzadva kölcsön adjuk a felesleget, mert pénzt senki nem adna 1-2 évig padozó játékosért.

 6. Mind 3-at nem lehetne ??? 🙂 Viccet félre téve…. Moutinho kell és Lamela is… bazi jó lenne… de ez megint vmi Disney mese az a baj…

 7. A mai hírek szerint Moutinhoról letettünk, mert még 1,5 hónapig minimum sérült, illetve Lamelát már szinte megszerezte az inter. Illaramendi marad spanyolhonban, úgyhogy az elmúlt napok szlogenje szvsz.: SOK HŰHÓ SEMMIÉRT!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet