Michelangelo Albertazzi iránt a Chievo és az Empoli érdeklődik, míg Alex a nyáron Brazíliába vagy Törökországba szerződhet.

Mint ismert, Sinisa Mihajlovic nem számol Albertazzival, ezért nem utazott el a csapattal a kínai turnéra. A saját nevelésű balhátvéd az előző szezonban mindössze 1 kupameccsen kapott lehetőséget.

A MilanNews.it írása szerint Albertazzi a nyáron elhagyja a Milant és új klubja vélhetően az Empoli vagy pedig a Chievo lesz.Eközben a Tuttosport mai kiadása szerint Alessio Romagnoli esetleges érkezésével Alex létszámfelettivé válhat. A brazil védőnek több kérője van, ugyanis Brazíliából és Törökországból is érdeklődnek iránta.

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. én nem értem…szerintem albertazzi egy jó védő.amikor játszott remekül tette.én semmi képpen nem engedném el!:-(

 2. Hát szerintem sem biztos, hogy Romagnoli jobb lesz mint ő.
  Ez a baj ezekkel a kölcsönadásokkal, ha utána keveset játszik egy játékos teljesen leépül..

  Romagnolinak szerencséje volt a tavalyi szezonban éppen hiányposzt volt az övé Sinisa csapatában. De előtte 1 db felnőtt meccset nem játszott végig, azért elég lutri.

  Érdekes, hogy az azonos korú Antei két szinte teljes szezon után bagóért ment a Sassuolohoz. Pedig mutatói alapján még jobb is volt mint Romagnoli.

  Ilyen a foci, média, politika és ügynökök és a pénz irányítják.

 3. Alex jövője kérdéses????????? Kinek kérdéses? Nálam nem kérdés:Kriston/Alex/Vanczák/Csizmadia négyes Kiskunröcsögén tuti kezdő de nem a Milanban! 😀

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet