Menez biztosan marad a Milannál

13

Jeremy Menez iránt nem érdeklődik a Liverpool és minden bizonnyal maradni fog a csapatnál – állítja a játékos ügynöke.

A közelmúltban olyan híresztelések láttak napvilágot, melyek szerint a Liverpool Jeremy Menezzel pótolná a Manchester Cityhez távozó Raheem Sterlinget és a Vörösök hajlandóak lennének akár 15 millió eurót is fizetni a francia támadóért.

“Nem állunk kapcsolatban a Liverpoollal és Jeremy biztosan maradni fog a Milanban” – mondta Kevin Menez, a játékos ügynöke és egyben testvére a MilanNews.it-nek.

A 28 éves támadó jelenleg sérüléssel bajlódik és biztosan kihagyja a szombati Inter elleni felkészülési mérkőzést. Menez az előző szezonban remek teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet, hiszen 16 bajnoki góllal ő lett a csapat házi gólkirálya.13 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. 1. Vannak (én is közéjük tartozom), akik el akarják “hajtani” Menezt (Te ezzel nyilván nem értesz egyet).
  2. Az ügynöke kijelenti, hogy nem állnak kapcsolatban a Liverpoollal, tehát Menez marad.

  Reméled, “ezek után” elcsitulnak at őt megszállottan elhajtani akarók…

  Egyrészt 40 nappal a mercato zárása előtt készpénznek venni egy ügynöki(!) nyilatkozatot nagyfokú naivitásra utalna (egyébként nem gondolom, hogy ebbe a hibába estél).

  Másrészt meg nincs összefüggés a két dolog (Menez “elhajtásának” néhány drukker általi szorgalmazása, illetve az ügynöke kijelentése) között…

  Ha Alex ügynöke kijelentené, hogy a brazil védő marad, Te elcsitulnál? Gondolom, nem…

  • Itt nem azon van a hangsúly, hogy “Nem állunk kapcsolatban a Liverpoollal” hanem a mondat második felén “Jeremy biztosan maradni fog a Milanban”. Ebben ugyanist nem azt jelenti ki hogy nem megy a Liverpoolba, hanem azt hogy nem fogja elhagyni a Milant és nincs érdeklődés a Liverpool részéről sem.

   • Shaarawytol is ilyen kommenteket olvastunk. Marad, jol erzi magat. Beszelj Mihaval. Kozeppalyas less stb… es Lam a Monaco mezevel pozol!
    28 fos a keret es tamado poszton van a legtobb extra ember.

 2. Ha jön érte normális ajánlat akor ugyis eladják,és ez igy is lenne rendjén,ne feledjük,ingyen jött,és ha Ibra tényleg jön,akkor végkép nincs helye,de ha nem jön akor is meglenénk nélküle.

 3. Tehát megy! Nem is lenne rossz, ha menne, mert az érte kapott 15 milla (ha helyes az adat) pont bukná Ibra két éves fizuját! O revoir!

 4. Nem tartom rosszabb játékosnak Baccanál. Gyakorlatilag a tavalyi szenvedő Milanban elég sok gólt tudott rúgni úgy hogy támogatást nem igen kapott a középpályáról. Nem beszélve arról hogy fiatalabb a két dél amerikai csodagyereknél.
  Beszélnénk már inkább a középpályáról de az idei mercato megrögzötten a csatársorról szól.

 5. Az előző évben ő vitte a Milant…én látok neki helyet a kezdőben:Lopez-de Sciglio,Zapata,Romagnioli,Antonelli-De Jong,Bertolacci-Menez,Bacca,Luiz A-Ibra

 6. Gyakorlatilag 16 gólt rúgott,aminek a fele tizi volt!Igaz,azt is be kell rúgni…..Ha Ibra érkezik,rá nincs többé szükségünk!

 7. Üdv Uraim!
  Jeremy, hát igen,elég megosztó személyiség. Annyira megosztó,hogy engem egy személyben is megoszt 😀 néha azt veszem észre hogy magamat győzködöm hogy igen kell Ő nekünk. 🙂 Nem lehet azt mondani hogy nem jó játékos,de azt sem hogy kimagaslana. Sok pontot köszönhetünk neki,egy borzalmas szezon végén,ami nem elhanyagolható. Viszont amit már többen említettétek,az önzősége is kimagaslik a csapatból. Nem igazán fér be már most a keretbe,alapból a posztja miatt sem. Legalábbis ha jól tudom ő nem az a klasszikus csatár,és arra a pozícióra ott van a kifejezetten oda való Bacca és L.Adriano. Nem tudom mennyire viselné jól a padozást,és mennyit zuhanna úgy az értéke. Persze benne van az is hogy óriási szezont fut be,és jövőre kétszer ekkora összegért adjuk el,de ennek kicsi a valószínűsége. És nem tudom nem meg jegyezni, hogy ha ELShaarawy nem fért itt el,mert nem illik bele az új felállásba,és érte sem kapunk/kaptunk ennél nagyobb összeget,akkor ennyiért ezt a figurát is adjuk oda (én Sári fun voltam/vagyok). A kis fáraó egy jobb orvosi és edzői stábbal,még az aranylabdáig is eljuthatott volna,és még el is juthat,csak már sajnos nem nálunk. És ha már ilyen szép hosszú monológot írok,megjegyezném,hogy én kevesek egyike vagyok azoknak,akik azt mondják Zlatan a világ egyik legjobbja,de már nem kell nekünk. Levezetni jön ennyi idősen? csak mert mi BL “csúcsra törnénk éppen”. Szóval nem tudom. Imádom szeretem,de… Én inkább végre a védelemre koncentrálnék. Hummels-Romagnoli kettős hatalmas fogás lehetne, És Witselnek is nagyon örülnék középre. Szerintem ez a 3név a 150 millába bőven belefér,sőt, még spóroltunk is. Ezzel a kerettel lenne keresni valónk Európában. Köszönöm hogy leírhattam véleményem, még ha ezzel csak magamat szórakoztattam is 🙂 Üdv mindenkinek 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet