Az angol élvonalban szereplő Everton szeretné megszerezni a Milannál kegyvesztetté vált Sulley Muntarit.

A 30 éves középpályás a jelenlegi szezonban 16 bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget, azonban az utóbbi időben mellőzte őt Filippo Inzaghi.

A Gazzetta.it beszámolói szerint az Everton komolyan gondolja Muntari leigazolását, akiért a West Ham és több amerikai együttes is bejelentkezett. Állítólag az Everton vezetősége már felvette a kapcsolatot a ghánai középpályás ügynökével és a nyáron ajánlatot is tehetnek. Az angol klub bízik abban, hogy jó áron meg tudja szerezni Muntarit, akinek a jövő nyárig érvényes szerződése van a piros-feketékkel.Muntari számára nem lenne idegen a Premier League, hiszen korábban a Portsmouthban és a Sunderlandben is megfordult.

16 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Az érte kapott pénzből simán le lehetne szerződtetni Ancelottit, aki hozná magával Isco-t, sőt, a dortmundos Hummels is beleférne még a büdzsébe.

 2. Akkor többet már ő sem lehet Milan kapitány mi lesz így velünk 🙂

  Ja igen nem lehet kihagyni ha azt a gólját megadják:)

 3. Úristen…..baszki…tuti nem tud írni Munyari…vki karcintsa már oda a nevét helyette,de gyorsan mert még kijózanodik az everton játékos megfigyelője…….

 4. Lehet szidni Muntarit de meg igy is tobbet tett az idei szezonban mint sokan masok akik folyamatosan a palyan vannak.

 5. Melyik idei pályára lépésére gondolsz amelyiken maradandóan jót alkotott,vagy jó szerűt,félét…vagy bármit ami hasznosnak minősűlt ?

 6. Majd meglátjátok, az Evertonban szórja a gólokat, gólpasszokat!
  A Milan sok klasszist, félklasszist lebénít, olyan profi és kíméletlen rossonerinek lenni…hehe.

 7. Rigoberto, egyébként nem mondasz akkora hülyeséget, sajnos ez tény sok egyébként jó vagy az átlagosnál jobb, játékos lebénul a Milanban.
  Bár Muntari esetében erre azért akkora esélyt nem látok 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet