Az AC Milan a klub hivatalos honlapján jelentette be hogy közös megegyezéssel felbomtotta Ricardo Kakà szerződését.

Ma délelőtt a milannews.it már biztosra vette, hogy Kakà ismét elhagyja a Milant, és helyi idő szerint 18:15-kor fog megérkezni az orlandói nemzetközi reptérre. A kiváló játékossal kapcsolatban régóta köztudott volt, hogy a hazaköltözés gondolatával foglalkozik, és a mai nappal pont került az ügy végére

Kakà állítólag már a múlt héten mindenben megegyezett a két következő klubjával a Sao Paulóval és az Orlandóval. A La Gazzetta dello Sport szerint a brazil játékos három hónapig szülőhazajában játszik, majd áttelepül az Egyesült Államokba, ahol az Orlando City játékosa lesz.A Milan vezetését az utóbbi időben a szrukolók részéről számos kritika érte, de Kakà ügyében maximálisan a játékos érdekét szem előtt tartva jártak el Gallianiék. A klub türelmesen várta a játékos döntését, és problémamentessé tette korábbi kedvencük távozását.

“Hálás vagyok azokért a hónapokért, amiket még hozzá tudtam adni a milánói történetemhez. Az eredmények kivételével ez egy különleges szezon volt a számomra. Nagyon fontos volt nekem, hogy újra magamra húzhattam a piros-fekete mezt. Többet nem fogom a 22-es számot viselni, mert ez a Milant jelenti a számomra. Milan szurkoló vagyok és mindig az is leszek.” – nyilatkozta Kakà.

Montolivo búcsúszavai Kakához: “Megtiszteltetés volt számomra, hogy a csapattársad lehettem. Köszönet mindenért, és jó szerencsét a karriered további részéhez!”

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Azt hiszem ezzel valóban egy teljesen új korszak kezdődik, remélhetőleg Tamás Krisztiánnal együtt.

  Sok sikert Rickynek!

 2. Ő még a lelépését is elegánsan tette. Érezte, hogy európai TOP (?) csapathoz már kevés, nem akarta visszahúzni a szeretett klubját. Én legalábbis így látom. Az egyik legcsodálatosabb játékos és EMBER így együtt. Sokáig nem lesz ilyen játékosunk még egy sajnos.

  Csak a legjobbakat Neked Ricky mind a pályán, mind az életben!

 3. 😀 Olyan nagyon nem húzta vissza EZT a csapatot. Sőt. Egy régebbit csak-csak.
  És az a korszak nem most fog elkezdődni, majd csak akkor, ha a Berlu-érának vége.

  Köszönök mindent Kaká, de főleg azt, hogy minket választottál, mikor ide jöttél.
  Hiányod mindíg meg fog maradni bennem.

 4. Sok sikert neki de szemely szerint sajnalom, hogy nem egy europai kozepcsapathoz csatlakozott inkabb.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet