A ghánai válogatott játékosa  egy héttel ezelőtt Alagoas állam fővárosában, Maceióban járt, ahol önszántából (és a szövetségi kapitány engedélyével) ellátogatott a finoman szólva sem luxuskörülmények között élő helyiekhez, hogy anyagilag támogassa őket. Az AC Milan labdarúgója az utcát járva osztogatott pénzt és autogramot, valamint fotózkodott fiatalokkal és idősekkel. A Milan játékosa eddig remek teljesítményt nyújt a vébén válogatottjában.

9 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Szerintem emg a Nemet-Ghana meccs leggyengebb jatekosa volt. Rengeteg eladott labda. majdnemhogy tobb rossz passza volt mint jo. Szabadrugasai rendre falat talaltak vagy rovid lett….BBC is pont ezt emeltek ki a szakertok.. meg szivattak is vele Seedorf-ot Shearer meg Henry….

  • Hát te nem tudom mit néztél! Ráadásul ha minden Milan játékost csak fikázni tudsz, nem tudom miért épp erre a fórumra jársz!? A lövését pl biztos nem láttad, ami majdnem bevitte a szerencsétlen Neuert a kapuba!? De említhetném a remek labdaszerzését, majd azt követően egy gyenge gólpassz!
   Szerintem te rossz csatornára kapcsoltál!
   Egyedül abban értek veled egyet,h a szabadrúgások nem jöttek neki össze, de tét meccsen nem is láttam még szabadot rúgni. Szögletei viszont életveszélyesek.

 2. Ha joltudom leirhatom a velemenyem megha negativ is… nincs kiirva, hogy csak pozitivan lehet hozzaszolni a cikkekhez!
  Igen a passz nagyon szep volt illetve az eleresztett lovese is megis a pass accuracy az egyik legxarabb a Ghanai csapatban! Es erdekes, hogy Egy Shearer meg egy Henry a studioban is megemlitette a rengeteg eladott labdat… igen, gurizos, hajtos jatekos de tobbszor pontatlan mint a tarsai…

  • Nem kötekedni akartam, csak szerintem aki látta a meccset nem éppen azt látta,h rosszul játszana… Sőt! A legfontosabb láncszem a ghánai csapatban, ezt teljesen egyértelmű. Szinte minden támadás rajta megy keresztül, az ellenfél támadásait viszont rendre lassítja, vagy meg is állítja. Könnyű 2m-es passzokból jó statisztikát összehozni (lásd De Jong nálunk). Sulley folyamatosan előre játékot erőlteti, persze neki is sok olyan labda elkérése van, amikor csak teret nyit maga mögött és ezért egyből visszapasszol. Viszont ha már statisztika… védőknél minimum 90% passzpontosság lenne elvárt egy ilyen meccsen, így azokat nem is érdemes nézni. Szinte csak a tutit játsszák (helyesen).
   Muntari 49 passz, míg ha a többi középpályást és támadó középpályást nézzük:
   25-25-26-19
   Kár lenne azon vitatkozni mennyire volt jó, vagy rossz. Első meccsen mezőny legjobbja volt, Most pedig ugyan úgy kulcsember a németek ellen.